Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Риболов Сладководен раздел Специализиран риболов ТролингТролинг на яз Искър
Модератор: bobopeli
Тролинг на яз Искър
Здравеите колеги,след поредното капо (тридневно) около 30часа във водата като вчера времето се промени три пъти (от слънце до буря с грамотевици )+ разлика във водата -5градуса не издържах и започнах да прозвънявам всички за които се сетих от Видин до морето (никои от хората с които говорих не се похвали с нещо трофеино и ЛЕКО МИ ОЛЕКНА )Имам снимки но не мога да ги качвам (нещо има проблем със саита)Рибата се е набила на дъното 45м говоря САМО ЗА РИБОЛОВ НА ХИЩТНИК ОТ ЛОДКА дано има някои с какво да се похвали .(по принцип влача само с воблери които са дали резултат на Искъра ,скороста ми е същата но ТИЯ АНОМАЛИИ С ВРЕМЕТО .........Това е от мене ,чао и успех
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Тролинг на яз Искър
Не съм съгласен,бат Тойо! Сомовете са горе през деня,на 1-2 метра и за това са трудни,но по някое време слизат надолу,ма не и на 45м.! Тоя уикенд ще ги снимам на сонара или на живо,да видиш така ли е?
-
- разбира нещата
Вземи снимай някой като го извадиш чертички и точки не ни се гледат
Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
- spookymiro
- ще става разбирач
Тази година за капото и аз мога много да разкажа. Всеки уикенд от откриването насам се качвам в събота рано сутрин и до неделя наобед правя поне 15 часа упорито и безрезултатно тролене. Този уикенд даже си вкарах и шараджийския стол в лодката, белким издържа повече щото иначе почват да ме наболяват колената и кръста. В събота вечерта имах отчетени от сонара 25 мили изминати в тролене. Дори не знам дали мери в морски или сухопътни мили, донесоха ми го от щатите и сега боравя с техните мерни единици.
Но няма отказване! За следващият уикенд съм подготвил нов подход към рибите, за който ще напиша ако има резултат.
Дано някой да се похвали в тази тема, че да ни вдъхне малко увереност.
На мен на сонара основно рибите ги показваше около 6-ия метър. Само на устието беше мешено и видях няколко облака, които стояха на 3-4 метра и както ме светна Тролката били едри сомове.
Поздрави!
Но няма отказване! За следващият уикенд съм подготвил нов подход към рибите, за който ще напиша ако има резултат.
Дано някой да се похвали в тази тема, че да ни вдъхне малко увереност.
На мен на сонара основно рибите ги показваше около 6-ия метър. Само на устието беше мешено и видях няколко облака, които стояха на 3-4 метра и както ме светна Тролката били едри сомове.
Поздрави!
Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.
На сонара ги снимах И АЗ като оправят саита ще кача снимките .Къде се потопи КОЛЕГА?Да не беше в изгнание ?:idea:Troli Rapala написа:Не съм съгласен,бат Тойо! Сомовете са горе през деня,на 1-2 метра и за това са трудни,но по някое време слизат надолу,ма не и на 45м.! Тоя уикенд ще ги снимам на сонара или на живо,да видиш така ли е?
- чпс
- ще става разбирач
45м или 4-5 м, колега ? При пълен язовир повече от 32-33 м не съм виждал на сонара, но кой знае...toyo1 написа:... Рибата се е набила на дъното 45м говоря САМО ЗА РИБОЛОВ НА ХИЩТНИК ОТ ЛОДКА ...
- jovani
- научил се да хвърля
За съжаление и аз немога да се похваля .Неделя след 15.00ч,яз.Искър ни посрещна с гръмотевици,буря и като капак градушка.Влачихме до 20.30ч. без удар.Понеделник от 7.30 до 16.30ч вятър и вълна като в морето-нищо.Обиколихме почти навсякъде да не ние яд.Бяхме с две лодки,като втората и беше сефтето както на нея така и на новия собственик.От мен повече късмет и на слука
Колега даи си на ремонт сонара от към резервата и вододаината има и над 50метра дълбочини а на стената може и 70м да е.чпс написа:45м или 4-5 м, колега ? При пълен язовир повече от 32-33 м не съм виждал на сонара, но кой знае...toyo1 написа:... Рибата се е набила на дъното 45м говоря САМО ЗА РИБОЛОВ НА ХИЩТНИК ОТ ЛОДКА ...
- spookymiro
- ще става разбирач
За вододайната не знам ама преди нея откъм резервата ги има тези дълбочини, за които говори toyo1.toyo1 написа:Колега даи си на ремонт сонара от към резервата и вододаината има и над 50метра дълбочини а на стената може и 70м да е.чпс написа:45м или 4-5 м, колега ? При пълен язовир повече от 32-33 м не съм виждал на сонара, но кой знае...toyo1 написа:... Рибата се е набила на дъното 45м говоря САМО ЗА РИБОЛОВ НА ХИЩТНИК ОТ ЛОДКА ...
Много бих искал да видя снимките на сонара с рибата, които е направил.
Поздрави!
Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.
пусни ми модела на лс да разгледам за мерните единици дали може да се направи нещо
-
- научил се да хвърля
Утре и аз ще ходя да повартя ниакакви препорьки да дадете
не знам кои какво прави но аз сьм на риба
Нема да се плашите, от Великден досега имам около 100 часа във водата на различни язовири и освен един дърт шаран, закачен за гърба друга риба нема. Да не говорим за нощите прекарани в безрезултатно кльонкане...
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
-
- научил се да хвърля
вав весник рибар пише за сом 45 кг на искара около щьркела
не знам кои какво прави но аз сьм на риба
Не се хабете не кълве-инфо от уикенда много лодки,няма риба-хишна
Мир любов и щастие за всички
Риболовци.
Риболовци.
- чпс
- ще става разбирач
Благодаря за съвета, колега. Разбира се, че ще го ремонтирам при първа възможност и то сам - вярвам, че ще бъде достатъчно в менюто за настройките да сменя мерните единици и вместо метри да показва футове.toyo1 написа:Колега даи си на ремонт сонара от към резервата и вододаината има и над 50метра дълбочини а на стената може и 70м да е.чпс написа:45м или 4-5 м, колега ? При пълен язовир повече от 32-33 м не съм виждал на сонара, но кой знае...toyo1 написа:... Рибата се е набила на дъното 45м говоря САМО ЗА РИБОЛОВ НА ХИЩТНИК ОТ ЛОДКА ...