Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Риболов Морски раздел Излети Информация за активноста на рибата по морето.Чернокоп 2023
Модератори: emo vasilev, alekst
- stareca
- ще става разбирач
Чернокоп 2023
Качвам един риболов за цвят на форума само и само да върви .Трудни риби и голямо надлъгване има и не малко откачени на сутрешен кастинг .
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Re: Чернокоп 2023
Добър улов! На блесна или джиг? Знам че пластмаса не ползваш много по това време
Неделя ще направя първи проби вечерта някъде из северното Черноморие. Има спорадични зъбати от лодка около Каварна, Балчик и Варна, но от брега още нямам информация някой да е напипал зъбатия
Неделя ще направя първи проби вечерта някъде из северното Черноморие. Има спорадични зъбати от лодка около Каварна, Балчик и Варна, но от брега още нямам информация някой да е напипал зъбатия
- stareca
- ще става разбирач
Само на блесни 8и 9 сантови 18-22гр.
Активност 20 минути от 5ам нататък случайни удари
Активност 20 минути от 5ам нататък случайни удари
-
- новобранец
Здравейте! Аз ги ловя на залез, пак са трудни риби, предимно на максимална дистанция. Рибите са едри около 150 грама.
Какви блесни ползвате?Тази година смятам да пробвам спининга и се интересувам за зарган и чернокоп,какви примамки да ползвам?Акцията ми не е голяма 5-20гр,но обмислям да взема още една пръчка,ако ми допадне този тип риболов
-
- новобранец
Каква стръв използвахте, за да ги хванете?stareca написа: ↑Чет Юни 08, 2023 9:12 pm Качвам един риболов за цвят на форума само и само да върви .Трудни риби и голямо надлъгване има и не малко откачени на сутрешен кастинг burrito craft