Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Риболов Морски раздел Внимание! Внимание!Модератори "Морски раздел"
Модератор: emo vasilev
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Модератори "Морски раздел"
Скъпи приятели и приятелки съфорумници !
Кратка справка със състоянието на подфорум "Морски раздел" ни показва понажежена тук , там обстановка и невлизане на сега действащите модератори в раздела от доста време .
Какво правя по случаят ?
Пускам една тема , тази , в която да бъдат предложени модератори за раздела които да вземат сериозно отношение от към поддръжката му .
Старите модератори си остават но ще бъдат допълнени с нови , свежи сили
Та така , от днес до другият понеделник , 24.02.2020г. чакам вашите предложения .
След това ще пусна анкета на база тях за гласуване от ваша страна относно модератори на раздела .
Последствие ще погледна до колко безпристрастни са предложените и двама от отговарящите на изискванията по поредност избрана от Вас ще бъдат приети в екипа на форума .
Очаквам вашите предложения !
Кратка справка със състоянието на подфорум "Морски раздел" ни показва понажежена тук , там обстановка и невлизане на сега действащите модератори в раздела от доста време .
Какво правя по случаят ?
Пускам една тема , тази , в която да бъдат предложени модератори за раздела които да вземат сериозно отношение от към поддръжката му .
Старите модератори си остават но ще бъдат допълнени с нови , свежи сили
Та така , от днес до другият понеделник , 24.02.2020г. чакам вашите предложения .
След това ще пусна анкета на база тях за гласуване от ваша страна относно модератори на раздела .
Последствие ще погледна до колко безпристрастни са предложените и двама от отговарящите на изискванията по поредност избрана от Вас ще бъдат приети в екипа на форума .
Очаквам вашите предложения !
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- Don4o_62
- учете се от него
Re: Модератори "Морски раздел"
Аз предлагам Люсиен и Димо Михалев, двамата са в кондиция,разбират се прекрасно и ще си паснат перфе
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти
- icefire
- ще става разбирач
Don4o_62 написа:Аз предлагам Люсиен и Димо Михалев, двамата са в кондиция,разбират се прекрасно и ще си паснат перфе
Никой не полудява толкова бързо като абсолютно нормалният човек ...
Животът е навик , от който се отвиква много трудно ...
Terry Pratchett
Животът е навик , от който се отвиква много трудно ...
Terry Pratchett
-
- Модератор
Може би Миленка ще внесе ред. Над дребнавостите е.
- Павел Иванов
Прави ми впечатление "голямата" активност при първите демократични избори във форума
После що няма плурализъм , що няма демокрация
Друго .
Темата съм я пуснал за директни номинации а не такива да ми бъдат изпращани на ЛС .
Пускам двете такива номинации но е за последно за да няма после обвинения , че съм влияел на честният избор
Тъй , колеги на ЛС номинираха КИРО варненският и stareca .
После що няма плурализъм , що няма демокрация
Друго .
Темата съм я пуснал за директни номинации а не такива да ми бъдат изпращани на ЛС .
Пускам двете такива номинации но е за последно за да няма после обвинения , че съм влияел на честният избор
Тъй , колеги на ЛС номинираха КИРО варненският и stareca .
Павел Иванов
Павел Иванов
Наистина има нужда от нов модератор с оглед на веднага-появилите се спамове от колеги, които
никога с нищо не са допринесли за темата за чепарета, но явно следящи с интерес.
Номинациите и за двамата са подходящи стига те да нямат против разбира се.
никога с нищо не са допринесли за темата за чепарета, но явно следящи с интерес.
Номинациите и за двамата са подходящи стига те да нямат против разбира се.
От всичко най-обичам, гол по пясъка да тичам!
- КИРО
- Обратна връзка:
Павка,нямам време вече.Благодаря на колегите,но отказвам на този етап.Павел Иванов написа:......Тъй , колеги на ЛС номинираха КИРО варненският и stareca .
За Стареца съм с две ръце,ще се огледам малко и аз за още някой друг.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- КИРО
- Обратна връзка:
Тъй като много добре ми е ясно какъв трябва да е един модератор,
и знам колко трудно се намират,за сега предлагам:
– lozzy.68
- radoadvokat
- nabor4eto
- кука 70
Естествено те трябва да си помислят и да отговорят лично,
дали са навити да влязат в играта.
Добри хора,отговорни,и най-вече коректни.
Тук не се иска да си добър риболовец,а ЧОВЕК.
Знам че изтървам още доста,но като се сетя за някой,ще пиша.
– lozzy.68
- radoadvokat
- nabor4eto
- кука 70
Много ,Ти Благодаря .Бат Киро ,много ,но НЕ ,след като , два месеца бях, с парализа на легло,едва прохождайки и .... почина Баща ми, Стария Рибар ....... преди 9 дни !!! Благодаря ,НЕ мога и НЕ искам !!! Нека другите имат шанс и късмет ! Много Здраве ,Слука и Късмет На Всички през Новия риболовен сезон !!!КИРО написа:Тъй като много добре ми е ясно какъв трябва да е един модератор,
– lozzy.68
- radoadvokat
- nabor4eto
- кука 70
Нищо ,лично,желая само,темата да се развива ПРАВИЛНО и за напред и нека Всеки да усети тръпката от пърхащата рибка или риба на линията !Да може и успее да я сподели и на другите ,а усетят тръпката и удоволствието от Риболова !!! Да покаже какво е вързал -КАЧЕСТВЕНО и да може, другите да усетят ,тая тънка тръпка от собственоръчно направени чепарета ,сигурен съм с много труд и хъс !!! На Всички Ви желая ,много Здраве,Слука и Късмет !!! Другото е ... ,,Dust in the Wind ,, !!!
Мойте съболезнования Лози.
Жив и здрав да си,бързо да се възстановяваш.
Аз познавам на живо само Борката,
Никой друг в оная тема.
За мен е бил винаги коректен.
Жив и здрав да си,бързо да се възстановяваш.
Аз познавам на живо само Борката,
Никой друг в оная тема.
За мен е бил винаги коректен.
Мир любов и щастие за всички
Риболовци.
Риболовци.
С две ръце съм за Старчето и предлагам себе си и Рашкото в негова помощ. Ще седнем една вечер на по биричка, две, пет и ще изчистим всичко излишно от темата. Съвсем безпристрастно и обективно, разбира се. Не се лъжете от шеговития тон. Серизно го предлагам това, стига да се очакват само действия и контрол върху конкретната тема за чепаретата.
- КИРО
- Обратна връзка:
Няма да сте модератори само в чепаретата,gergi_81 написа:С две ръце съм за Старчето и предлагам себе си и Рашкото в негова помощ. Ще седнем една вечер на по биричка, две, пет и ще изчистим всичко излишно от темата. Съвсем безпристрастно и обективно, разбира се. Не се лъжете от шеговития тон. Серизно го предлагам това, стига да се очакват само действия и контрол върху конкретната тема за чепаретата.
а в цялата секция морски риболов.
Нямам нищо против вас - само добре си помислете как
ще бъдете обективни спрямо всички потребители.
Винаги съм ЗА,младите да поемат щафетата де.
Жоре - моите съболезнования,а ти бързо влизай в релсите.
Здравето преди всичко - ......
- Павел Иванов
Гледам темата вече търпи развитие .
Както каза Киро , става дума за модератори на целият "Морски раздел" а не само на конкретна тема !
Виждам също така , че двама от номинираните са се отказали ?
Всеки има право на това , в случаят предпочитам който се отказва от номинация да го направи преди да пусна анкетата на 25.02. , вторник , а не след като бъде евентуално избран от колегите гласували за него !
Друго , не ви познавам всичките за да гадая примерно кой как му казват и затова предпочитам като се номинира някой да бъде посочен точният му ник във форума .
Трябва да се има предвид , че няма как да допусна за модератор някой с действащо в момента предупреждение или с много такива във времето !
В случаят вие сте тези които ще си номинирате и последствие изберете модератори на "Морски раздел" .
Както каза Киро , става дума за модератори на целият "Морски раздел" а не само на конкретна тема !
Виждам също така , че двама от номинираните са се отказали ?
Всеки има право на това , в случаят предпочитам който се отказва от номинация да го направи преди да пусна анкетата на 25.02. , вторник , а не след като бъде евентуално избран от колегите гласували за него !
Друго , не ви познавам всичките за да гадая примерно кой как му казват и затова предпочитам като се номинира някой да бъде посочен точният му ник във форума .
Трябва да се има предвид , че няма как да допусна за модератор някой с действащо в момента предупреждение или с много такива във времето !
В случаят вие сте тези които ще си номинирате и последствие изберете модератори на "Морски раздел" .
Павел Иванов
Павел Иванов
Целият свят гледа към "starcheto" сега, но дали щеgergi_81 написа:С две ръце съм за Старчето и предлагам себе си и Рашкото в негова помощ. Ще седнем една вечер на по биричка, две, пет и ще изчистим всичко излишно от темата. Съвсем безпристрастно и обективно, разбира се. Не се лъжете от шеговития тон. Серизно го предлагам това, стига да се очакват само действия и контрол върху конкретната тема за чепаретата.
иска?! Аз съм пристрастен и не ставам за тази отговорност
П.п. Добре е този, който спечели да не е избран от активни в сладководен риболов колеги
От всичко най-обичам, гол по пясъка да тичам!