Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Риболов за начинаещи Въпроси и съвети при ловенето на рибаПомощ с избора на въдица
Модератор: sapuna
Помощ с избора на въдица
Здравейте! Скоро навлязох в риболова и ще Ви помоля да ми препоръчате телескоп с водачи и макара до 80 лв за риболов на плувка. Благодаря предварително!
Re: Помощ с избора на въдица
пак същата дилема да мислим какво и къде ще ловиш,няма как някой да ти даде инфо така
- bobo_33333
- кандидат преподавател
ша одим на врачкаianimar написа:пак същата дилема да мислим какво и къде ще ловиш,няма как някой да ти даде инфо така
Аз там съм пораснал...
- bobo_33333
- кандидат преподавател
мин 100лвwildone написа:Здравейте! Скоро навлязох в риболова и ще Ви помоля да ми препоръчате телескоп с водачи и макара до 80 лв за риболов на плувка. Благодаря предварително!
Аз там съм пораснал...
Главно по язовири за мирни риби.ianimar написа:пак същата дилема да мислим какво и къде ще ловиш,няма как някой да ти даде инфо така
- antivik
- кандидат преподавател
Влизай в първия магазин за китайски стоки, почти във всички продават и сопи с макарета, ще се разминеш и с по-малко от 80лв. Почваш да обикаляш водоемите и като научиш останалите мурафети и тънкости, там разните влакна, поводи, куки, различна постановка на линия, стръв и захранки вече ще знаеш и какво точно ти трябва, а и къде да го търсиш.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!