Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Риболов Сладководен раздел Специализиран риболов Риболов на мирни рибиШарани и Каракуди след жътва
Модератор: sapuna
- Don4o_62
- учете се от него
Шарани и Каракуди след жътва
Днес пак там,но гледам и житото ожънали та си викам,ще има слука познавам или не,слуката при мен никога не ме е напускала та по същество - По тъмно отидохме със сина,бързо направихме захранка където и колкото трябва,разпънахме въдиците,хвърлихме и седнахме на сутрешно кафе,времето минаваше бавно,никакво движение нашия се отчая,вика нищо няма да уловим днес,спокойно викам,като се дигне мъглата и пекне Райчо ще тръгне така и стана,тръгнаха каракуди дребни към по големи
Всичко връщахме обратно във водата,хвани пусни имаше и още,но не ми се снимаше всяка риба,целта ни беше шарана,но шаран нямаше ,НО, каракудите към обед спряха и първия шаран се обади и излезна уставно
и като се почна...оле мале,мине 20 мин. сигнализатори пищят,аванси форкат,луда работа,къде вадим къде изпускаме,че и това го има,но си хванахме колкото ни се полагат за деня
та такива работи от днешния риболов,много емоций и адреналин Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти
- antivik
- кандидат преподавател
Re: Шарани и Каракуди след жътва
Поздрави за имоциите Дончо, така като го гледам този жинарник, шъ успеш да изпълниш планираната квота буркани
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- Don4o_62
- учете се от него
шаран се яде пресен,бурканите есента с друго ще ги пълним остави ми тел. на лични,другия път да ти пратя един шаран по Петето,нали си мой човек
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти
Браво за риболова, дано повече от нас имат такива приятни изживявания по водоемите!
Лично аз бих хапнал няколко от тези големите каракуди. Според мен това е една от най-вкусните сладководни риби. Но все пак всеки си има вкус
Иначе да - шарана се яде пресен
Лично аз бих хапнал няколко от тези големите каракуди. Според мен това е една от най-вкусните сладководни риби. Но все пак всеки си има вкус
Иначе да - шарана се яде пресен
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Който може,си го може. Браво Дончо.Има какво да се научи от теб.
Когато няма риба.......не кълве!