Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Риболов за начинаещи Риболовен билет и документиВъпрос за риболова на щука след 30 Април
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Въпрос за риболова на щука след 30 Април
Колеги,
Имам следното питане - тазгодишната забрана за риболов на щука (от 15 Февруари до 30 Април вкл.) изтича този уикенд. Има ли проблем да се ходи за щука (аз ходя с изкуствени приммаки ако има значение) във водоеми с мирна риба, чийто улов е забранен от 17 Април? Не съм сигурен как да тълкувам различните заповеди (заедно или поотделно)
Благодаря!
Имам следното питане - тазгодишната забрана за риболов на щука (от 15 Февруари до 30 Април вкл.) изтича този уикенд. Има ли проблем да се ходи за щука (аз ходя с изкуствени приммаки ако има значение) във водоеми с мирна риба, чийто улов е забранен от 17 Април? Не съм сигурен как да тълкувам различните заповеди (заедно или поотделно)
Благодаря!
Re: Въпрос за риболова на щука след 30 Април
Щом нямаш задържана мирна риба-всичко е наред.
-
- новобранец
Благодаря, и ако някой е наясно - ако разнообразя и хвърля тапа на жива рибка, върши ли ми работа да имам касово бонче от риболовния магазин, от който съм я закупил? Не, че възнамерявам, но да е по-изчерпателна темата и да не остават неизвестни...
Без касово бонче ще ти е малко трудно да обясниш имаш ли сестра,нямаш ли...
Колега,от ученик до сега не са ме проверявали никъде,а не е като да не ходя за риба.Не се притеснявай за глупости.
-
- новобранец
Интересно колега, mundzi, и мен не са ме проверявали досега а от 20 години ходя за риба, но това не значи, че няма да има 1-ви път за карък...
Не подвеждай колегата. А може ли да задържа бяла риба, сом и т. н. др. хищни риби?Бобo написа:Щом нямаш задържана мирна риба-всичко е наред.
Човека пита за мирни риби...за мирни риби съм му казал.
За бялата си има забрана.Ако не я знае-да погледне !
Не знам кой го е подвел...
За бялата си има забрана.Ако не я знае-да погледне !
Не знам кой го е подвел...
- skyboy_krasi
- новобранец
хвърляш тапа,,,, идва ти проверка. кълве ти и засичаш... евентуално изваждаш рибата.. А то сом,,,, Що е то глоба ли е или не що ловиш сом в забраната
Габровска Наслука - само на мойта кука . НАСЛУКА
Е па пускаш го и всичко е законно и о.к.skyboy_krasi написа:хвърляш тапа,,,, идва ти проверка. кълве ти и засичаш... евентуално изваждаш рибата.. А то сом,,,, Що е то глоба ли е или не що ловиш сом в забраната
Остави само стъпки
-
- новобранец
Това дали наистена е така или щуката е под общата забрана ? През 2015 г. беще опоменато ясно ,че не я хваща общата забрана и хората си ходеха за щука , но тая година е неясно и много хора се чудят.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Чудят се щото ги мързи да отворят сайта на ИАРА и да прочетат от кога , до кога е забранена щуката еле па нета им е на водомер и си го къткат
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов