Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Риболов Сладководен раздел Излети Отивам naRibaОколо гр. Априлци през Март
Модератор: Кърцата
Около гр. Априлци през Март
Привет!
По Трети март ще се съм на сбирка в с. Скандалото до гр. Априлци. Смятам да се пробвам на тамошните реки. Запознах се с актуалната заповед на министъра за забраненито до 2018г. водоеми в района. Но малко подсказване или "жокер" какво да търся и накъде да се ориентирам?
По Трети март ще се съм на сбирка в с. Скандалото до гр. Априлци. Смятам да се пробвам на тамошните реки. Запознах се с актуалната заповед на министъра за забраненито до 2018г. водоеми в района. Но малко подсказване или "жокер" какво да търся и накъде да се ориентирам?
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Около гр. Априлци през Март
Колега, от Троян съм и мога да ти кажа, да не се настройваш много по това време на годината за риболов. Там минава река Видима и се очаква да е доста пълноводна и ледено студена от топенето на снега в Балкана. Ти си знаеш, по принцип по нашия край излизаме на риболов по реките чак след края на забраната.
Благодаря, колега! И това е информация!
Нивото и цветът бяха перфектни, но може би заради ледените води, изходът беше предизвестен. Много красив край, въпреки капото.
-
- научил се да хвърля
Бях две седмици на Априлци. Един риболов направих.Единствените засечени рибки бяха кротушки , или черня мряна , голяма колкото кротушка.Това беше в района на Дебнево.Никъде не видях рибари в района , често ходя в Априлци , ако някой колега сподели какви риби се завъртат и на какво да ги търся ще съм много благодарен! И един въпрос : Какъв е шанса да се намери пъстърва в р.Зла Река?
Да направиш нещо тъпо със стил - на това му викам изкуство!!!