Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Риболов Сладководен раздел Тактика Лодки и сонариПропелер за Ветерок8
Модератори: emo vasilev, Кърцата
Пропелер за Ветерок8
Здравейте колеги някой да помогне с турбина за водната помпа на Ветерок8.
Предварително благодаря.
Предварително благодаря.
Re: Пропелер за Ветерок8
Водната ,,турбина,, е импелер,а заглавието е пропелер?!?! Винт ли ти трябва или ,,гумена зъбчатка,, ? Ако е второто,в БГ,трудно.По-добре пробвай в Руски сайт.Въпреки,че и в този форум има тема,,Ветерок 8,,!
Мерси
Re: Импелер за Ветеро8
Shonata написа:Здравейте колеги някой да помогне с турбина за водната помпа на Ветерок8.
Предварително благодаря.
Импелера ,Ви е водната помпа! Турбините са за джетовете!
- kiril_bulgaria
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Impeller - турбинка за водна помпа
Propeller - гребен винт
Колега, хвърли един поглед на тази тема на братята руснаци, голяма е, 132 стр досега, но може да намериш нещо важно за тебе.
Ветерок 8М (эксплуатация)
http://www.rusfishing.ru/forum/showthread.php?t=67387
Propeller - гребен винт
Колега, хвърли един поглед на тази тема на братята руснаци, голяма е, 132 стр досега, но може да намериш нещо важно за тебе.
Ветерок 8М (эксплуатация)
http://www.rusfishing.ru/forum/showthread.php?t=67387
Добър ден,че съм ерген?!
Както забелязахте не съм съвсем на ти с терминологията,но Импелера пак си е турбина на водната помпа.
Ветерока ми го подариха и ми е първи извънбордов мотор,то си личи по терминологията ми.След основен ремонт е преди осем години му е правен и не е пален.За учудване запали и работи,но не качва вода да охлажда.Поради тази причина го разглобих видях къде е проблема,който е елементарен,но все пак реших да обслужа целия ботуш,семеринги,лагери,масло в редуктора и все пак да сложа нов имплер.Пуснах темата с надежда,някой от Вас старите вълци на ,който са му минали енти брой мотори през ръцете да подскаже от къде мога да си закупя,случайно има изостанало от старият му мотор и тн.
Все пак много благодарности на всички колеги.
Ветерока ми го подариха и ми е първи извънбордов мотор,то си личи по терминологията ми.След основен ремонт е преди осем години му е правен и не е пален.За учудване запали и работи,но не качва вода да охлажда.Поради тази причина го разглобих видях къде е проблема,който е елементарен,но все пак реших да обслужа целия ботуш,семеринги,лагери,масло в редуктора и все пак да сложа нов имплер.Пуснах темата с надежда,някой от Вас старите вълци на ,който са му минали енти брой мотори през ръцете да подскаже от къде мога да си закупя,случайно има изостанало от старият му мотор и тн.
Все пак много благодарности на всички колеги.
- kiril_bulgaria
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Колега Shonata, виж тези теми. Виж кой реално има Ветерок, попитай го на ЛС откъде може да намериш резервни части. Не мога да си представя, че при наличие в миналото на толкова много руски моторчета и няма сервиз (магазин) за тях.
Ветерок 8
viewtopic.php?f=29&t=38813&hilit=%D0%92 ... 0%BE%D0%BA
Що за животно е Ветерока
viewtopic.php?f=29&t=48144&hilit=%D0%92 ... 0%BE%D0%BA
Проблем, моля за помощ
viewtopic.php?f=165&t=42436&hilit=%D0%9 ... 0%BE%D0%BA
И ако намериш такъв магазин (склад) пиши тук. Да бъде в полза на притежателите на тези двигатели.
Помежду другото, в далечната 1980 или 81, в базата на ВМЕИ Габрово на Ал. Стамболийски, имаше Ветерок. Използваше се на работната лодка. Безпроблемен мотор, нямам спомен да се е развалил.
Ветерок 8
viewtopic.php?f=29&t=38813&hilit=%D0%92 ... 0%BE%D0%BA
Що за животно е Ветерока
viewtopic.php?f=29&t=48144&hilit=%D0%92 ... 0%BE%D0%BA
Проблем, моля за помощ
viewtopic.php?f=165&t=42436&hilit=%D0%9 ... 0%BE%D0%BA
И ако намериш такъв магазин (склад) пиши тук. Да бъде в полза на притежателите на тези двигатели.
Помежду другото, в далечната 1980 или 81, в базата на ВМЕИ Габрово на Ал. Стамболийски, имаше Ветерок. Използваше се на работната лодка. Безпроблемен мотор, нямам спомен да се е развалил.
Благодаря,колега и ,аз постъпих горе долу аналогично,позвъних в обява в продавалник на колега от Видин,който си продава стария мотор Ветерок излезе страшен пич,отзивите му за "скапаните Ветероци"бе много положително,като оставим сравнението с японските или по съвременните.Цитирам го прегряваш ,чакаш да изстине палиш и газ.Та Човека има резервни части и много други колеги от района,които познава и каза,че ще съдейства без проблем да не ми мога окото и да му званя.
И сега идва въпроса,след като изчетох много теми по въпроса за мотори,какъв боклук е Ветерока,Ямаха,Хонда,или Китайски и тем подобни,останах с впечатление,че е пълно с много разбирачи,които ходят да ги скубят по разни пфехвалени майстори,които май са трима за София.
Вносители на двигатели,които почват да те учат,че по-хубаво от новото няма макар и Китайско те били копие на Ямаха,но давали козметични проблеми и тн.
Да така е по хубава кола от новата няма макар и на лизинг,колко от вас карат чисто нови коли и ги сменят със следващ модел,като им изтече лизинга.
Та да се върна в темата,може модератори,ако иска да я изтрие ,аз си реших проблема с ХОРА,които за жалост не са от форума,истински рибари,които на се надсмиват от това с каква техника си.
Имам автосервиз,карам Мерцедес,но поправям от време на време и Москвич и Лада на клиенти на,които им вършат работа и не искат да си ги сменят.Не съм грандоман,като някои колеги от форума само японското.
Преусмислете за какво са форумите за помощ или взаимопомощ и идеи,а не да си мерите егото ,кой е по най за възрастни и кой най много разбира.
С Поздрави останете си със здраве.
И сега идва въпроса,след като изчетох много теми по въпроса за мотори,какъв боклук е Ветерока,Ямаха,Хонда,или Китайски и тем подобни,останах с впечатление,че е пълно с много разбирачи,които ходят да ги скубят по разни пфехвалени майстори,които май са трима за София.
Вносители на двигатели,които почват да те учат,че по-хубаво от новото няма макар и Китайско те били копие на Ямаха,но давали козметични проблеми и тн.
Да така е по хубава кола от новата няма макар и на лизинг,колко от вас карат чисто нови коли и ги сменят със следващ модел,като им изтече лизинга.
Та да се върна в темата,може модератори,ако иска да я изтрие ,аз си реших проблема с ХОРА,които за жалост не са от форума,истински рибари,които на се надсмиват от това с каква техника си.
Имам автосервиз,карам Мерцедес,но поправям от време на време и Москвич и Лада на клиенти на,които им вършат работа и не искат да си ги сменят.Не съм грандоман,като някои колеги от форума само японското.
Преусмислете за какво са форумите за помощ или взаимопомощ и идеи,а не да си мерите егото ,кой е по най за възрастни и кой най много разбира.
С Поздрави останете си със здраве.
- Don4o_62
- учете се от него
написах ти на лични в другия форум къде може да ти е проблема дето не хвърля вода,подробно обясних какво гледах и как го поправиха същия мотор едни колеги
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти
Вече качва вода охлажда и работи,като часовник,само за сведение оказа се,че от 15г. не пален егати скапаните Ветероци
- kiril_bulgaria
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Отвреме на време излизат обяви за резервни части в продавалник.
Дори и да нямаш нужда, ако имах Ветерок, пак щях да си ги взема. Ако не ми потрябват, след време ще ги продам на същата цена.
Части за извънбордов двигател Ветерок . Ремонтен комплект за извънбордов двигател Ветерок/8М .Частите са оргинални Руски.
https://www.olx.bg/ad/chasti-za-izvanbo ... 00742ce4fa
Дори и да нямаш нужда, ако имах Ветерок, пак щях да си ги взема. Ако не ми потрябват, след време ще ги продам на същата цена.
Части за извънбордов двигател Ветерок . Ремонтен комплект за извънбордов двигател Ветерок/8М .Частите са оргинални Руски.
https://www.olx.bg/ad/chasti-za-izvanbo ... 00742ce4fa
Приемам предложения,как може да се реши проблема.
ww.nariba.com/forum/viewtopic.php?t=68588 Има още много .просто,чети!!! Наслука!