Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Относно Сайта Препоръки и ОплакванияПрофил
Модератор: sapuna
Профил
Профил ? Колеги , искам да вляза , но не мога ! Понякога искам да съм скрит потребител , ама не става Това горе в дясно на монитора , дето има един гаечен ключ и пише Профил не е активно Само Ви информирам , понеже пък да не би да е само само при мене ! А ? Или пък да e някаква нова административна санкция , за която и хабер си нямам ?
Последно промяна от Trias на Пет Яну 06, 2017 11:00 pm, променено общо 1 път.
Re: Профил
Опааа ...стана Благодаря ! Сега вече съм си скрит потребител или т.н. гост . Най-накрая почнах да мязам и аз на Глобален модератор същия , куту Пафката Ами то всеки път , когато се регна във форума , отдолу гледам Trias и четири госта и за това попитах . Сега вече съм OK ! Ама тая опция "Профил" защо е сложена , като не е активирана ? За хубост или красота е курдисана там най-отгоре до опцията "Изход" за нас , обикновените потребители на форума ?
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Боже , Божеееееее , жива да не бях
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- sme6ko83
- вече хвърля и на тежко
Няма само ти да се катаеш!!!
Пепи-в тоя раздел в момента сме последните 2 ма писали-не пиши тука и всичко ще е о-кей
Мир любов и щастие за всички
Риболовци.
Риболовци.
Ами , не съм убеден , че си прав по въпросаlusienn написа:Пепи-в тоя раздел в момента сме последните 2 ма писали-не пиши тука и всичко ще е о-кей
Павел Иванов написа:Боже , Божеееееее , жива да не бях
Пепи на Червено вино съм-от една специялна селекция,
къде не се продава никъде.
Те скивай децата ни се смеят
Мир любов и щастие за всички
Риболовци.
Риболовци.
Айде на здраве Аз пък съм си запазил всички броеве на вестниците Риболовец и Рибар от едно време и ме е яд , че в наши дни няма нито едно седмично издание на тема риболов !lusienn написа:
Пепи на Червено вино съм-от една специялна селекция,
къде не се продава никъде.
Те скивай децата ни се смеят
Темата , която съм си позволил да пусна тук , няма нищо общо с глада и мизерията в Африка !
Пепиииии, виждам, виждам хич не си и мисли, че кат си надянал"шапката невидимка", не те знаем, че в момента си във форума и"щъкаш" кат врабче от тема на тема!?
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Баси , да няма някакъв нов ъпгрейд към форума , дето аз още не съм си го свалил Или пък пишеш само по подразбиране ... а ?
Последно промяна от Trias на Сря Яну 11, 2017 11:06 pm, променено общо 1 път.
Ееееее..то само ти си мислиш, че си"невидим" и си се радваш кат малко дете на шоколадово бомбонче!?
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Да бе , да ! Явно , че не съм съвсем невидим Ще си пукна от злоба