Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Относно Сайта Препоръки и ОплакванияПравилните теми - в правилният раздел
Модератор: sapuna
- kiril_bulgaria
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Правилните теми - в правилният раздел
Правилните теми – в правилният раздел
Като ползвател на форума ми прави впечатление, че не се използват правилните раздели.
Например:
В раздела „Риболов от лодка“
е пълно с технически теми за избор на двигатели, лодки, сонари, ремонти.
viewforum.php?f=106
Правилният раздел е „ЕКИПИРОВКА“ , където ѝ е мястото на информацията, за да се използва от всички.
viewforum.php?f=29
Незнам дали някой има права да мести теми, нека отдели 1 час. Така форума ще бъде по-прегледен и по-информативен за ползвателите. И няма да ходят по другите рибарски форуми да търсят отговори на въпросите си.
Като ползвател на форума ми прави впечатление, че не се използват правилните раздели.
Например:
В раздела „Риболов от лодка“
е пълно с технически теми за избор на двигатели, лодки, сонари, ремонти.
viewforum.php?f=106
Правилният раздел е „ЕКИПИРОВКА“ , където ѝ е мястото на информацията, за да се използва от всички.
viewforum.php?f=29
Незнам дали някой има права да мести теми, нека отдели 1 час. Така форума ще бъде по-прегледен и по-информативен за ползвателите. И няма да ходят по другите рибарски форуми да търсят отговори на въпросите си.
- emo vasilev
- сериозен играч
Re: Правилните теми - в правилният раздел
Ми то Кире за тази работа си има търсачка , ама като имаш проблем свързан с лодка , двигател ,сонар и т.н. първото нещо което ти идва на ум е да питаш в тази тема .
Прав си , че има доста отговори на въпроси зададени в "Риболов от лодка '' в ''Екипировка'' - ще поразчистя нещата !
Прав си , че има доста отговори на въпроси зададени в "Риболов от лодка '' в ''Екипировка'' - ще поразчистя нещата !
- kiril_bulgaria
- ще става разбирач
- Обратна връзка: