Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Риболов Сладководен раздел Специализиран риболов Риболов на тежкоКучешка храна
Модератор: sapuna
- isavkov
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Кучешка храна
Привет,
разбрах че можело да се лови шаранче с кучешка храна (wtf) и реших да тествам.
Вий пробвали ли сте и ако да, каква кучешка храна сте ползвали. Като цяло всякакви съвети са полезни
разбрах че можело да се лови шаранче с кучешка храна (wtf) и реших да тествам.
Вий пробвали ли сте и ако да, каква кучешка храна сте ползвали. Като цяло всякакви съвети са полезни
Във форума всички мятат по километър дистанции, хващат по 100 килограмови риби и са ултра-шампиони...
-
- ще става разбирач
Re: Кучешка храна
Шарана е всеядна риба, яде това което е свикнал. Ако захранваш с кучешка храна известно време ще се хваща иначе не. Кучешката храна си е едни обикновени гранули с царевица и животински протеини в тях.
- Bigmarlin
- сериозен играч
По принцип идеята е да се ползва с контролер или плаваща бомбарда ,доколкото съм чувал
- hshopov
- разбира нещата
Ванка , Сапуна ти е отключил темата. Използвал съм само един път в изблик на пълно отчаяние и нъцки. Капо.
Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
- stridata
- ще става разбирач
Принципно на платен водоем дето има гъсти шарани може да се получи. Аз на Мелниците съм ловил на салам камчия заради чесновия мирис със замбичка и съм си хващал шаранета!
Можеш да извадиш човека от селото, но селото от човека НИКОГА!
Ловенето на шарани на кучешка храна става но при определени условия. Понеже при нас ловят мога да помогна малко. Наистина ловят на повърхноста с контролер но става когато рибата е горе и играе иначе само пилееш храната и резултат нема. После да няма вятър иначе само храниш рибата, защото ти разкарва храната из целия водоем и няма риба пред тебе. За България ще е различно ще става само за платени водоеми защото рибата трябва да харесва фишмил пелети и топчета иначе ефекта е нула. На такива водоеми можете да накиснете кучешки гранули в гореща вода и като станат на каша да ги включите като добавка към захранката да я овкусят и тогава ефекта от кучешките гранули ще го усетите реално. А консервите с храна за кучета и котки са добра добавка към микса за PVA но условието е същото да харесва рибата фишмил.