Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Кулинария Риболовна кухняДунавска риба в София
Модератор: sapuna
Дунавска риба в София
Здравейте,
някой да знае случайно дали има магазин в София където да продават дунавска или черноморска риба ?
Преди няколко години имаше на женския пазар за дунавска риба но след ремонта вече ги няма.
някой да знае случайно дали има магазин в София където да продават дунавска или черноморска риба ?
Преди няколко години имаше на женския пазар за дунавска риба но след ремонта вече ги няма.
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!
Re: Дунавска риба в София
Във всяко едно METRO може да намериш голямо разнообразие от риба и рибни деликатеси.vandu написа:Здравейте,
Преди 5 дни минах през женският пазар, някъде в средата има един магазин където видях бели риби, щуки и малки сомове, според мен са от дунав.
На Иван Асен срещу БФС преди 4 години съм купувал повече от 30 вида риба, докато работих в рибен ресторант. Ако магазина все още съществува ти го препоръчвам
- thebigtourist
- новобранец
Съществува, но това с 30те вида риба ме озадачава много - даже с консервите по рафтовете не могат да ги докарат. В магазинчето има една витрина където имаш обикновено пастърва, африкански (панагюрски) сом филета, чат пат лаврак и ципура и наколко вида замразени трупчета с неидентифициран произход, но пък страхотен аромат на амоняк от дълбокото замразяване препдолагам.LSFC написа:На Иван Асен срещу БФС преди 4 години съм купувал повече от 30 вида риба, докато работих в рибен ресторант. Ако магазина все още съществува ти го препоръчвам
Последните 2 месеца инцидентно се появява по една касетка чернокоп и с това горе долу се изчерпва разнообразието. Женския пазар е най-добрата опция за сладководна бг риба в София, която аз знам
Предложете на Фъндъка да ви направи рибен пазар-демек борса,на варналии другата опция е сутрин да цъфнат в някое рибарско селище и прясната рибка е сигурна.