Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Относно Сайта СъобщенияПОМОГНЕТЕ МИ МОЛЯ
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
ПОМОГНЕТЕ МИ МОЛЯ
Колеги,с неудобство се обръщам към всички вас.Отчаян съм.Минават ми мисли да си тегля и въжето.Ако някой знае как и къде мога да си продам бъбрека дори да ми пише на лични.Трябва да събера 17000лв. а не успявам.Надявам се на добротата у всички вас.Не мога да продължа да пиша не намирам думи.Ако някой реши да ми помогне:IBAN:BG13STSA93000018115188. BIC:STSABGSF
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: ПОМОГНЕТЕ МИ МОЛЯ
Едва ли има някой от нас без проблеми.Най-лесното е да се сложи въжето ,но е грехота.17 000лв не са малко ,но не са и много пари.При подобно описание и зов за помощ обаче ,едва ли някой ще откликне.Едно е да са нужни за животоспасяване ,а съвсем друго за погасяване на необмислен лихварски кредит!Дай малко повече информация за причината?
- nicko67
- вече хвърля и на тежко
Колега,с тия повсеместни измами навсякъде едва ли някой ще обърне внимание на публикацията ти.Дай инфо както ти писа Сапуна.Не става така-ето ви I бана-преведете ми пари щото ще се самоубия!Несериозно е!!!
-
- фен клуб-скобар
Едва ли някой ще го вземе на сериозно!
- hshopov
- разбира нещата
Тази тема не беше ли заключена?
Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
Съжелявам ако съм оставил впечатлението,че искам да измамя някой.Обърнах се към форума като последна възможност.Разбирам,че няма да се случи.Останете си със здраве.Моля да ми бъде изтрит профила и малкото неща,който съм писал.
-
- разбира нещата
колега без да се сърдиш ,като малко дете и да се засягаш ,но как виждаш някой анонимник да пусне обява за помощ за пари и да чака съдействие .поне влез със лицето си ,обясни всичко ,за какво става въпрос ,че тогава да има възможност да се надяваш .и на нас ни тежи един ипотечен кредит, много ,много ,многооо по-голям от твоите 17 000,но заедно с адвокат ,правим разни врътки ,та да минимизираме щетите.има чалъми ,допитай се до стабилни адвокати
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
- morriddin
- научил се да хвърля
Много точно казано.delio-haidutin написа:колега без да се сърдиш ,като малко дете и да се засягаш ,но как виждаш някой анонимник да пусне обява за помощ за пари и да чака съдействие .поне влез със лицето си ,обясни всичко ,за какво става въпрос ,че тогава да има възможност да се надяваш .и на нас ни тежи един ипотечен кредит, много ,много ,многооо по-голям от твоите 17 000,но заедно с адвокат ,правим разни врътки ,та да минимизираме щетите.има чалъми ,допитай се до стабилни адвокати
Предполагам, доста от нас са стигнали дъното, та и копаем надолу, но оправия има - къде с адвокати, къде с други приоми. Майката му е, да не се отчайваш - навремето бях чел нещо от сорта, че едно животно, хванато в капан ще си прегризе крака за да се освободи, но човека ще изтърпи болката и ще мисли как да прецака капана - за мен поне това е правилната стратегия!
Като се сетя как се мъчех да събера 10к евро преди 4 години, та да пратя баща си на лечение в Истанбул....
Е, не стана и той си отиде, обаче - колкото и да съм затруднен, винаги ще дам нещо за подобна ситуация. Та: Дай някаква информация, лице и т.н. - Ще се опитам да помогна.
ВЪДИЦАТА Е ГЪВКАВА ВРЪЗКА МЕЖДУ ДВА ШАРАНА !
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Много точно казано.morriddin написа:delio-haidutin написа:колега без да се сърдиш ,като малко дете и да се засягаш ,но как виждаш някой анонимник да пусне обява за помощ за пари и да чака съдействие .поне влез със лицето си ,обясни всичко ,за какво става въпрос ,че тогава да има възможност да се надяваш .и на нас ни тежи един ипотечен кредит, много ,много ,многооо по-голям от твоите 17 000,но заедно с адвокат ,правим разни врътки ,та да минимизираме щетите.има чалъми ,допитай се до стабилни адвокати
Предполагам, доста от нас са стигнали дъното, та и копаем надолу, но оправия има - къде с адвокати, къде с други приоми. Майката му е, да не се отчайваш - навремето бях чел нещо от сорта, че едно животно, хванато в капан ще си прегризе крака за да се освободи, но човека ще изтърпи болката и ще мисли как да прецака капана - за мен поне това е правилната стратегия!
Като се сетя как се мъчех да събера 10к евро преди 4 години, та да пратя баща си на лечение в Истанбул....
Е, не стана и той си отиде, обаче - колкото и да съм затруднен, винаги ще дам нещо за подобна ситуация. Та: Дай някаква информация, лице и т.н. - Ще се опитам да помогн
Подкрепям!
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
-
- разбира нещата
това си е напълно вярно,особено за дивите животни.вълк ,лисица ,белКа,пор,ако са хванати за крака ,с течение на времето ,мястото се обезболява от липсата на кръв и си прегризват краката.на село преди залагаха капани за белки и порове (кукарджи),имаше случаи на прегризани крака и избягали животни.morriddin написа: навремето бях чел нещо от сорта, че едно животно, хванато в капан ще си прегризе крака за да се освободи,
а относно "въжето",всеки който е стигнал до там,нека най-напред се замисли ,кой го е докарал до това дередже,и да "вземе ",със себе си ,някой виновен за това.това не е АПЕЛ,но поне самоубиството му да не е на вятъра.
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
- morriddin
- научил се да хвърля
поне самоубиството му да не е на вятъра.
Цъ...
Не става така - той вятъра, никой не може го спря, пък знаем и поговорката за пикаене срещу него...
Моето писание беше принципно в насоката да се помогне на колегата, стига да преглътне гордостта и да сподели...
Цъ...
Не става така - той вятъра, никой не може го спря, пък знаем и поговорката за пикаене срещу него...
Моето писание беше принципно в насоката да се помогне на колегата, стига да преглътне гордостта и да сподели...
ВЪДИЦАТА Е ГЪВКАВА ВРЪЗКА МЕЖДУ ДВА ШАРАНА !
- Bigmarlin
- сериозен играч
Така ,като гледам не си регистриран отскоро.Не вярвам,някой от този форум да се опитва да прави измама по този начин.Само ще ти кажа ,че изолацията от хората и света,изтриването на регистрации,профили,галерии и тем подобни работа не вършат.Кажи нещо по конкретно,да не ти пука кой ще го види.Многото умове все нещо могат да измислят.Действай!
И прочети,макар и преко зъби този разказ
http://chitanka.info/text/29543-kogato- ... e-poturite" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
И прочети,макар и преко зъби този разказ
http://chitanka.info/text/29543-kogato- ... e-poturite" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Казвам се Стефан.Пролетта на миналата година се наложи да платим лечение на майката на моя баща.Като най-бърз начин взех от бързите заеми.След това опитах да изляза да работя в чужбина,пак ми трябваха пари и отново като нямаше от кого се обърнах към тези фирми.С моя късмет не стана нища и парите заминаха.До ноември линалата година се справях с вноските.След това всичко се обърка,осъди ме съдия изпълнител,запорираха ми заплатата.Не успявам да внасям другите вноски и така стигнах до това положение да моля за помощ.
-
- разбира нещата
пак те съветвам ,намери един читав адвокат.заплатата ти НЕ МОЖЕ ЦЯЛАТА да се запорирва .имаше един минимум ,мисля че беше минималната,която не могат да ти пипат. другият начин е ,ако вземаш доста над минималната ,да приказваш със шефа си и ако е възможно да те водят на минимална.много сега ще скочат ,че това е в "сивия "сектор,но пък тези кредити и договори на бирници да не би да са в "светлия" сектор .и внимавай с имотите на твое име ,ако имаш такива от банка не ти ли отпускат кредит,сумата не е много голяма.
Колеги опитах всичко.Молбата ми към вас е може би последна възможност