Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Риболовен магазин naRiba.com Отзиви за продуктиМнение за фидер "пръчка"
Мнение за фидер "пръчка"
Здравейте, някой от Вас ползвал ли е SKYLINE FEEDER 60G-120G-3.90M на SIWEIDA?
Какво Ви е мнението за тази пръчка?
Какво Ви е мнението за тази пръчка?
Re: Мнение за фидер "пръчка"
Къде я гледаш колега,може ли линк?
И аз започнах да се чудя за 3,90м пръчка,ама ще видим
''Времето е в нас и ние сме във времето,то нас обръща и ние него обръщаме'' - Васил Левски
Заповядай колега: http://fishingshop-pike.com/index.php?r ... ct_id=1700" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;kevlar написа:Къде я гледаш колега,може ли линк?
За тази цена ми се вижда добре,на 3,90м и 285гр
Само първият водач не ми харесва.че е с две крачета захванат,но не е болка за умиране,иска пазене.
Само първият водач не ми харесва.че е с две крачета захванат,но не е болка за умиране,иска пазене.
''Времето е в нас и ние сме във времето,то нас обръща и ние него обръщаме'' - Васил Левски
Зависи за какви риби ще го ползваш.Имам MIFINE със същата акция и дължина от 7-8г..Опита ми показва че е подходящ за по голями риби шаран,пасърви,мрени.Ползвал съм го и на море на дъно също се предствя добре.Не се справя добре с дребна риба червеноперка платика и др..Работата на фидера идва от върхъ винаги може да си купиш по чувствителни върхове.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Коя точно работа идва от върха?
За съжаление колега, от описанието в сайта става ясно само, че продавача никаква представа какво продава. Дано някой я е ползвал и даде реслно мнение.
За съжаление колега, от описанието в сайта става ясно само, че продавача никаква представа какво продава. Дано някой я е ползвал и даде реслно мнение.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Цялата колега.Фидера стандартно се слага на две колчета перпендикулярно на водата.Второто колче обикновено е след третото коляно затова и идва работата от върхът. На посочения фидер върховете са 60-90-120г.Ако някой има такъв да дае мнение.
-
- разбира нещата
Колега дай някаква снимка, че това не го разбрах къде точно се слага второто колче ? Някъде близо до върха ли ? Така няма ли да провисне въдицата по средата ?asen77 написа:.Второто колче обикновено е след третото коляно затова и идва работата от върхът. .
А с акция 30-90 ще мога ли да я ползвам за платики и каракуди, също така и за шарани?asen77 написа:Зависи за какви риби ще го ползваш.Имам MIFINE със същата акция и дължина от 7-8г..Опита ми показва че е подходящ за по голями риби шаран,пасърви,мрени.Ползвал съм го и на море на дъно също се предствя добре.Не се справя добре с дребна риба червеноперка платика и др..Работата на фидера идва от върхъ винаги може да си купиш по чувствителни върхове.
Според мен тази акция е по добра. Не съм виждал посочената пръчка магазина в Софйя го затворихаAdmirala написа:А с акция 30-90 ще мога ли да я ползвам за платики и каракуди, също така и за шарани?asen77 написа:Зависи за какви риби ще го ползваш.Имам MIFINE със същата акция и дължина от 7-8г..Опита ми показва че е подходящ за по голями риби шаран,пасърви,мрени.Ползвал съм го и на море на дъно също се предствя добре.Не се справя добре с дребна риба червеноперка платика и др..Работата на фидера идва от върхъ винаги може да си купиш по чувствителни върхове.
Да, прав си. От описанието не може да се разбере нищо.chirusa_bg написа:Коя точно работа идва от върха?
И аз мисля, че тази акция е по-добра. Това е лошоasen77 написа:Според мен тази акция е по добра. Не съм виждал посочената пръчка магазина в Софйя го затворихаAdmirala написа:А с акция 30-90 ще мога ли да я ползвам за платики и каракуди, също така и за шарани?asen77 написа:Зависи за какви риби ще го ползваш.Имам MIFINE със същата акция и дължина от 7-8г..Опита ми показва че е подходящ за по голями риби шаран,пасърви,мрени.Ползвал съм го и на море на дъно също се предствя добре.Не се справя добре с дребна риба червеноперка платика и др..Работата на фидера идва от върхъ винаги може да си купиш по чувствителни върхове.
В сладководния раздел има подраздел за риболов на фидер
Знам колега, благодаря!asen77 написа:В сладководния раздел има подраздел за риболов на фидер
Някаква макара можете ли да ми препоръчате за фидер?
- Port_Royal
- разбира нещата
Ми то може по принцип,но не си споменал колко е тавана като цена,че то има макари от 10лв. до 1....Admirala написа:Някаква макара можете ли да ми препоръчате за фидер?
Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!