Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Мероприятия Срещи и КупониНАЦИОНАЛНА СРЕЩА naRiba.com 2015
Модератор: sapuna
НАЦИОНАЛНА СРЕЩА naRiba.com 2015
Здравейте приятели,
Национална среща 2015 ще се проведе на Езерово. Датите са 1,2 и 3-ти Май 2015. На място ще бъдат подсигурени химически тоалетни. Носете си доброто настроение и риболовните такъми. Тази година, както нееднократно, наш домакин ще бъде Любо (krokibg). Очакваме ви!
Национална среща 2015 ще се проведе на Езерово. Датите са 1,2 и 3-ти Май 2015. На място ще бъдат подсигурени химически тоалетни. Носете си доброто настроение и риболовните такъми. Тази година, както нееднократно, наш домакин ще бъде Любо (krokibg). Очакваме ви!
Здравейте приятели,
дойде време да обявим Национална среща 2015. Датите са 1,2 и 3-ти Май 2015.
Предлагаме срещата да се проведе на Езерово или на Сопот, като и на двете места имаме солиден гръб в лицето на Любо (Кроки) и Данчо (Сопот). Пускам анкета за предпочитанията ви за мястото(ще бъде валидна 3 дни), като лично аз клоня към Езерово заради неясното ниво на язовирите по това време на годината. Във всички случаи, както винаги, на срещата ще подсигурим химически тоалетни.
Всякакви питания и коментари, можете да направите в тази тема.
Очакваме ви!
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: НАЦИОНАЛНА СРЕЩА naRiba.com 2015
Не е ли по-добре да се обозначава всеки гласувал в темата и така да се броят гласовете.
- emo vasilev
- сериозен играч
Ивака е прав , нека всеки да си напише мнението и в темата .Иначе рискуваме място и дата да определят хора , които няма да дойдат , но просто гласуват .
Аз гласувам за 1-3 май за Езерово - при лошо време или дъжд там няма проблем с излизането , а и не съм виждал Любо от сумати време !
Аз гласувам за 1-3 май за Езерово - при лошо време или дъжд там няма проблем с излизането , а и не съм виждал Любо от сумати време !
Аз съм гласувал за Езерово
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
- emo vasilev
- сериозен играч
Е да де с Ивака станахме трима , а има 15 гласа ....
Нека да гласуват хора , които реално ги интересува темата и ще дойдат на срещата .Винаги има непредвидени обстоятелства , които могат да повлияят , но да кажеме едно 80 % който е сигурен нека гласува .
Нека да гласуват хора , които реално ги интересува темата и ще дойдат на срещата .Винаги има непредвидени обстоятелства , които могат да повлияят , но да кажеме едно 80 % който е сигурен нека гласува .
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Аз за Сопот.
Миналата година ми хареса много, защо не и тази
Миналата година ми хареса много, защо не и тази
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- научил се да хвърля
Аз съм за Езерово.
- alekst
- Модератор
- Обратна връзка:
извинявам се за невежеството си , но може ли някой да каже с 2 думи какъв е статута на двата варианта
тъй като ще е по време на забраната най-вероятно
Ясно ми е , че ще кажете че щом се предлагат те значи е ясно , но вероятно ще има колеги на които ще им е първо ходене там
тъй като ще е по време на забраната най-вероятно
Ясно ми е , че ще кажете че щом се предлагат те значи е ясно , но вероятно ще има колеги на които ще им е първо ходене там
И аз съм пас за сега.
То не че съм ходил някога на национални срещи-но на 5 рибарски по малки съм ходил и познавам около 50 човека от форумите.
То не че съм ходил някога на национални срещи-но на 5 рибарски по малки съм ходил и познавам около 50 човека от форумите.
Мир любов и щастие за всички
Риболовци.
Риболовци.
- emo vasilev
- сериозен играч
Езерово е арендован ,лови се срещу такса , Сопот е свободен и е разрешен по време на забраната .
Аз на езерово съм ходил на Сопот също.
Мир любов и щастие за всички
Риболовци.
Риболовци.
- AzAzEl
- научил се да хвърля
Аз съм за Езерово.
- Paublo_Eskobar
- Модератор
За Сопот!
Изкарахме си супер миналата година и искам пак.
Изкарахме си супер миналата година и искам пак.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн