Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Риболовен магазин naRiba.com За магазинаТрябва ми информация
Трябва ми информация
Здравейте,имам нужда от информация за едно бизнес начинание.Става въпрос за магазин за риба (замразена ,jива и охладена).Каква инвестиция трябва за закупуване(под наем) на оборудване и първоначално зареждане на магазина и от къде е най изгодно да се зарежда.Какви документи трябва да се подготвят от ХЕЙ,данъчно и т.н... Благодаря предварително !
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Трябва ми информация
Тук да не ти е бюро справки пич. Има си институции и органи. Законите постоянно се менят. Основното е : не купувай бракониерска риба !!!
Когато няма риба.......не кълве!
Тук е форум в който всеки може да задава въпроси по теми,които го интересуват и да очаква КОМПЕТЕНТНИ отговори .Благодаря че ми каза за бракониерската риба !!!
- antivik
- кандидат преподавател
СНал де темите требе да са за въдичарство и спортен риболов, а не за търговия, после сигурно ще последва и тема с реклама на магазина , но тук вече модовете да си кажат думата.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- hshopov
- разбира нещата
Едва ли ще се намери точно тук,някой да ти помогне с информация,но дерзай!
Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
- gochev86
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Вие сте ми много странни,защо човека да не попита.Представете си че има колега от форума(а то сигурно има) който има магазин за риба,защо да не помогне на човека.Никога не е излишна малко помощ някому някъде.Пък и да му направи реклама стига да си е платил,може да си рекламира.Сега като се замисля даже е задължително да рекламира че повечето от вас са само рибари пред клавиатурата,барем малко риба да има от къде да си купите че иначе пред компа трудно се хваща.
If we are what we eat, tomorrow I could be you.