Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Риболов Сладководен раздел Клуб Балканка Клуб БалканкаПъстървите от Синия вир
Модератор: Кърцата
- stankof
- ще става разбирач
Пъстървите от Синия вир
Без коментар
ПАЗИ БОЖЕ ОТ НЕКАНЕН ГОСТ ОТ ГНИЛ МОСТ И ОТ ЧОВЕК ПРОСТ НА ГОЛЯМ ПОСТ!
Re: Пъстървите от Синия вир
Такива свине,като репортерите няма !!!
Потресаваща статия,която ме кара да се срамувам,че съм Българин...
Потресаваща статия,която ме кара да се срамувам,че съм Българин...
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Простотията не ходи по дърветата.....
То тъпо тъпо та.... Като няма какво да пишат вършат само глупости....
То тъпо тъпо та.... Като няма какво да пишат вършат само глупости....
-
- научил се да хвърля
Има и добре тренирани бракониери.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Хубу де, то че е пълно с парцаливи издания у нас, така е, ама толкоз ли няма един с поне малко мозък по тия издания, че да се замисли к'ви простотии пишат ... Не знам какъв трябва да си, за да напишеш и публикуваш подобно творение (не мога да го нарека статия) ... пустата му човешка простащина ...
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
- atufektchi
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Станил да каже!
Ако се ангажираме и "захранваме" съвсем безплатно преста със статии по определени риболовни теми за да им задоволим глада, дали ще спрат да пишат подобни неща.
Колеги това е реалността! Все пак сме 20 - 100 човека от 6 - 7 милиона. С такъв манталитет сме и ще трябва много усилия и време за да го променим. Вярвам, че децата ни няма да мислят точно по този начин.
Ако се ангажираме и "захранваме" съвсем безплатно преста със статии по определени риболовни теми за да им задоволим глада, дали ще спрат да пишат подобни неща.
Колеги това е реалността! Все пак сме 20 - 100 човека от 6 - 7 милиона. С такъв манталитет сме и ще трябва много усилия и време за да го променим. Вярвам, че децата ни няма да мислят точно по този начин.
Риболовен клуб "Балканка"
www.balkanka.bg
www.balkanka.bg
- barutchiata ©
- Администратор
Големия процент "журналисти " в БГ са готови да напишат какво ли не, само и само да вземат едни кинти.
- antivik
- кандидат преподавател
100+++++barutchiata © написа:Големия процент "журналисти " в БГ са готови да напишат какво ли не, само и само да вземат едни кинти.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- ХЕМИНГУЕЙ
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Само да вмъкна нещо, който пожелае може да прочете Целогодишната забрана на ИАРА, ТАМ ПИШЕ НЕЩО ЗА "СИНИ ВИР" и река Канина! Май се сещам, кой може да е писал въпросната статия, някой който бе против режима хвани - пусни и бе обявил във вестник "Рибар", колко много са ощетени "рибарите" преследващи Балканската Пъстърва!!!
А СТИГА БЕ......
А СТИГА БЕ......
Да върнем Живота в Реките
ЕВТИНИЯТ АЛКОХОЛ РАЗКАЗА ИГРАТА НА НАРОДА И МУ Е.А МАМИНКАТА!!!
ЕВТИНИЯТ АЛКОХОЛ РАЗКАЗА ИГРАТА НА НАРОДА И МУ Е.А МАМИНКАТА!!!
- barutchiata ©
- Администратор
Дай го тука да го разкъсаме с приказка.ХЕМИНГУЕЙ написа:Само да вмъкна нещо, който пожелае може да прочете Целогодишната забрана на ИАРА, ТАМ ПИШЕ НЕЩО ЗА "СИНИ ВИР" и река Канина! Май се сещам, кой може да е писал въпросната статия, някой който бе против режима хвани - пусни и бе обявил във вестник "Рибар", колко много са ощетени "рибарите" преследващи Балканската Пъстърва!!!
А СТИГА БЕ......
- stankof
- ще става разбирач
"Статията" си има автор които е написан под заглавието й.
Но дали той е писал или му е спусната от някъде,както често се случва в нашата преса незнам
Но дали той е писал или му е спусната от някъде,както често се случва в нашата преса незнам
ПАЗИ БОЖЕ ОТ НЕКАНЕН ГОСТ ОТ ГНИЛ МОСТ И ОТ ЧОВЕК ПРОСТ НА ГОЛЯМ ПОСТ!
- hshopov
- разбира нещата
царица-парица! без коментар!mita4eto написа:Хубу де, то че е пълно с парцаливи издания у нас, така е, ама толкоз ли няма един с поне малко мозък по тия издания, че да се замисли к'ви простотии пишат ... Не знам какъв трябва да си, за да напишеш и публикуваш подобно творение (не мога да го нарека статия) ... пустата му човешка простащина ...
Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
-
- разбира нещата
s.garnoev написа:Има и добре тренирани бракониери.
Най вероятно така ще стане с СИНИЯ ВИР.
Нещо не ми се отваря текстът, но така като гледам, подозирам че става въпрос за бракониерски риболов на Синия вир на река Канина. Същата се обезрибява поголовно, а поради трудния достъп горски там няма да видите. Миналата година бях на Марчево за няколко дни и отидох там - на хотела дето е точно до реката портиерът ми каза, че е забранен риболовът (????), обаче те си ходели на ток и "мрежлета", и даже наплю някакви, че я тровели с хлорна вар, което - ти да видиш! - не било етично. Успях да хвана няколко балканки на силикон и блесна, което показва, че все още има живот в нея, но ще я довършат съвсем скоро.