Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Риболов Сладководен раздел Излети Отивам naRibaяз.Дреновец
Модератор: Кърцата
яз.Дреновец
кажете ако знаете нещо за дреновец,дават ли да се лови.колко е таксата и дали кълве.
- azareus
- ще става разбирач
Re: яз.Дреновец
Така зададен въпроса едва ли ще получи отговор.
"Основен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво..." /Макиавели/
-
- новобранец
От тук от там, по неофициални данни чувам,че щели да му наложат тригодишна тотална забрана! Поради какви причини незнам! Самият концесионер Вилхем го споделил на няколко човека.
- vali - carp
- вече хвърля и на тежко
Здравейте,нещо инфо за Дреновец има ли ?
В неделя 18,05 само минах на бързо от към Воднянци яко е пълен,водата стига до трите къщи за гости,имаше трима рибари от които единия беше с косата за толстолоб,втория беше манго,а третия се забавляваше на плувка
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Чух, че било имало търг за язовира, вярно ли е или е слух, и Вилхелм ли си го държи още?
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...
- TRAP
- ще става разбирач
Точно това ми казаха днес ,че предстояло търг и уж било свободно.
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
- pikata
- научил се да хвърля
Днес един колега ми каза че снощи видял обява във бившия продавалник,в нея се говорело за някакви 120000лв. но така и не я откривам за да я видя с очите си.
- vali - carp
- вече хвърля и на тежко
Нещо за Дреновец,итина ли е че никой не го държи и може да се лови свободно като другите държавни гьолове ?
- pikata
- научил се да хвърля
Днес бях там,пълно капо от 6 часа до 13,30ч. повече не издържахме и си тръгнахме, единствените които ловяха нещо бяха тези с "косите" още рано сутринта бяха трупясали един толстолоб поне на пръв поглед към 10кг.Наблюдавах ме ги цяла сутрин как от време на време ловът и хвърлят зад тях в тревата.Поинтересувах се от един местен който също косеше как стои въпроса с язовира и той ми каза че до десетина дена щели да започнат да взимат такса,за сега никой не обикаля да взима такава.Собственика някой си Вилхем си остава пак той и на година щял да зарибява и да забрани да се лови цяла година.
-
- новобранец
Днес е втория кръг на търга, а на 03.06.14 е третия последен кръг. На първия 360 000лв за 10 години не се е явил никой, на втория се намаляват някакви проценти, на третия още малко надолу и нали се сещате кой ще го вземе и за какви пари! В неделя са хванати няколко толупа на тапа 9-10 кг и слабо бабушка. Шаро го няма още.
- vali - carp
- вече хвърля и на тежко
Щом толупите са тръгнали е добре,но тия с косите да спрат ще е още по хубаво.
- stan4o__vd
- научил се да хвърля
Преди седмица ходих и хванах 3-4кг таранки към плиткото на Воднянци. Не видях някой да вади толстолоб. За сега си е свободен без такса.
Риболова не е наслука- РИБОЛОВА Е НАУКА!!!
- vali - carp
- вече хвърля и на тежко
Как е нивото колега ?stan4o__vd написа:Преди седмица ходих и хванах 3-4кг таранки към плиткото на Воднянци. Не видях някой да вади толстолоб. За сега си е свободен без такса.
- stan4o__vd
- научил се да хвърля
Сравнение с преди забраната е качило поне с метър, точно до Воднянци ръкава е бая разлят, но не пречи.Хората си минават и от към гората,но аз незнам от къде... това е инфо от десетина дена вече. Някой ако е ходил скоро да драсне някой ред.
Риболова не е наслука- РИБОЛОВА Е НАУКА!!!