Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Риболов Морски раздел Специализиран риболов Риболов от лодкаМнения за Garmin echo 200
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
-
- новобранец
Мнения за Garmin echo 200
Здравейте на форума!!!
Спрял съм се на този модел.....
http://www.garmin.bg/?s=5&i=304" onclick="window.open(this.href);return false;
Някой ако е ползвал би ли дал мнение?
Ще се ползва само за морето - сафрид, попче, чернокоп и т.н. както и ме интересува за подводен риболов дали ще ми е от полза - за профил на дъното и рибата.
Спрял съм се на този модел.....
http://www.garmin.bg/?s=5&i=304" onclick="window.open(this.href);return false;
Някой ако е ползвал би ли дал мнение?
Ще се ползва само за морето - сафрид, попче, чернокоп и т.н. както и ме интересува за подводен риболов дали ще ми е от полза - за профил на дъното и рибата.
- rikitikitavi
- разбира нещата
Re: Мнения за Garmin echo 200
Хубав, ефтин надежден. Чернокоп и попчета няма да видиш. Камъни лесно ще откриваш.
Е-книгата "Черноморски риболов"
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Всички реклами започват с нещо от сорта:"Ви позволява да видите повече, отколкото сте мечтали"
В темата сонар или гпс съм описал подробно предимствата на GPS особено за море.
Този сонар е на цената почти на цветните и е без GPS.Така че размисли още малко.
Този сонар е на цената почти на цветните и е без GPS.Така че размисли още малко.
Но върши работа за това за което е направен - риболов. Имам 150 и съм много доволен. Не ме е подвеждал до сега.
-
- новобранец
мерси за отговорите на всички...
защо да не може чернокоп и попче?rikitikitavi написа:Хубав, ефтин надежден. Чернокоп и попчета няма да видиш. Камъни лесно ще откриваш.
какво би предложил като алтернатива?BOYCHE написа:Така че размисли още малко.
-
- научил се да хвърля
Колега доста време съм ползвал гармин и мога да ти кажа че не е лош сонар и по този въпрос със сонарите си продавам моито сонарче гармин 140 защото се здобих с нов сонар.
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Дай цветен и с GPS ,на тази цена.BOYCHE написа:Всички реклами започват с нещо от сорта:"Ви позволява да видите повече, отколкото сте мечтали"
А и каква е разликата между цветен и монохромен,освен ,че харчи повече ток,особено ,ако не знаеш какво правиш с него.
Тва е все едно с,да ловиш шарани с бастун и да не ловиш шарани със Шимано
Аз там съм пораснал...
Много добър сонар за тази цена с голям дисплей и две честоти,без попчета другото се вижда,при джиг ясно се вижда примамката.Модела е нов няма много общо със старите.При мен имаше проблем с настройките,след като активирах всички настройки по цялото меню на вода се оправи. Ток почти не харчи, за 15 дена не съм зареждал батерията. Когато си на котва не се вижда скалата а равна линия т.е. трябва да е в движение за да се вижда релефа но пасажа се вижда и можеш да си спестиш доста хамалогия да клатиш чепарето когато не виждаш риба под теб. Кабелите трябва да са добре сложени в буксите, при затваряне на капака обикновено се избутват назад ,няма връзка и сонара показва квото си иска.
сонарчето е добро, цяло лято не ме подведе,почти целия сезон изкарах на тесния лъч,чернокопа в повечето случаи го дава като пикове,ако искаш и сензор за скорост(аз си купих и наистина мери точно е около70лв) а колкото до цената аз го намерих на 330лв
- bananaman
- вече хвърля и на тежко
"чернокопа в повечето случаи го дава като пикове" - колега , моля да ни разясниш точно как, като чертички ли ?vaskoni78 написа:сонарчето е добро, цяло лято не ме подведе,почти целия сезон изкарах на тесния лъч,чернокопа в повечето случаи го дава като пикове,ако искаш и сензор за скорост(аз си купих и наистина мери точно е около70лв) а колкото до цената аз го намерих на 330лв
поздрави
За 1 ден НАРИБА Господ два дена дава
Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.
Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=106&t=54989" onclick="window.open(this.href);return false; ето в тази тема бат Киро го е описал достатъчно добре......наслука
-
- новобранец
Еми освен да кажа мерси на всички за включването по темата - това ще е сонара, ще го купя директно май месец за старта на сезона(да не 'абим гаранцията от сега...)
като го вземеш,ако имаш въпроси .....питай,вече му хванах цакатаsub_eleven написа:Еми освен да кажа мерси на всички за включването по темата - това ще е сонара, ще го купя директно май месец за старта на сезона(да не 'абим гаранцията от сега...)
-
- новобранец
Ще пиша задължително, благодаря за готовността да помогнеш. Между другото тук е момента да поздравя всички за форума- отдавна не бях попадал на толкова отзивчиви хора...
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Здравейте
Как се излиза от демо режима на тва животно
Как се излиза от демо режима на тва животно
Аз там съм пораснал...