Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Риболов Сладководен раздел Излети Водоеми и рекиЯзовир "Искър", най-големият язовир в България.
Модератор: sapuna
Язовир "Искър", най-големият язовир в България.
Здравейте.Пускам тази тема в този форум,за снимки,информация за нивото на язовира.Също и за споделяне на риболовни излети.И като начало ето как го видях от планината Рила на 1830 метра височина-снимката е от лифта Ситняково,през изминалата година. Горе е чисто-та ще се радвам,и около язовира да е така.Днес е Йордановден,дано да е на добре темата.
Мир любов и щастие за всички
Риболовци.
Риболовци.
Re: Язовир Искър-най голямия язовир в България.
Сигурен съм, че темата ще се развие, ако не сега, то на пролет като налазиме тавичките ще има матриал за споделяне
http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Ето как беше нивото миналата година Мястото е Багера-срещу дигите.В далечината Рила със снега,който се топи до Юли месец.Устието На тия места е успешно след откриването до към,средата на лятото.Вливането на Река Искър-ниво Юни Миналата година,качваше ниво по педя на денонощие,в продължение на 10 дни,зависи дали го изпускат.Ресторанта,при Щъркелово гнездо-миналата година 8 06 2013г. Пътя,за филмовата къща-08 06 2013г 20 дни по късно нивото,беше заляло въпросния път-и той пропадна,отчасти в язовира.Има нужда от ремонт.Местноста,след филмовата къща в дясно-сухото дере,началото на Юни. пътя до язовира е разоран за полски,култури-картофи и жита.Старите диги-през Комунизма,имаше-развъдници за Шаран-сега няма нищо.Утро,и посрещане на слънцето пре Юли .Лично имам,30 години риболов по язовира.Хващал съм всичко без Щука,за сега-чух че са пуснали,но незнам доколко е вярно.Тая година открих на Щъркелово гнездо в залива-прилагам и снимки. В момента,е студено често под нулата,и рибата зимува във залива.Едро няма,както се вижда в кофичката.
Риболовци.
Риболовци.
- 6tukara
- ще става разбирач
Един от любимите ми язовири за съжаление последните две години при мен риболова е доста слаб.
АКО ИМА РИБА И НА БАСТУН, ЧЕ СЕ ХВАНЕ
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Днес, 06.01.2013 направих разузнавателна обиколка на язовира, от щъркелово гнездо до бункера по брега....Направих доста снимки и тези дни ще ги кача в темата. Нивото на водата е ниско, но с опция още да падне. При липса на сняг тази зима, не знам лятото колко ще се вдигне. Тоалетните от лагерите за временно настаняване си стоят. Нивите са разорани. Пропадналия участък от пътя до филмовата къща продължава да си пропада лека-полека. Тия дни ще кача снимки, имам много и ще видите актуална фотосесия на язовира към момента.
По традиция виждам слънцето на всеки първи юли така - Джулай морнинг!!
Голямата зима !
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- jasonsmith
- разбира нещата
Поздрави за новата тема!
Чух слухове че отново са почнали да ловят чудски сиг, някой има ли инфо?
Чух слухове че отново са почнали да ловят чудски сиг, някой има ли инфо?
Има надежда, 3 зимни месеца са пред нас!Redimido написа:... Нивото на водата е ниско, но с опция още да падне. При липса на сняг тази зима, не знам лятото колко ще се вдигне. .
Ниско ниво на водата е кофти за София, но пълен догоре язовир не е добре за нас = малко места за риболов
Едно средно положение, би било супер
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Както обещах, ето снимки на язовира от 06.01.2013
https://www.facebook.com/stanevvl/media ... 265&type=1
https://www.facebook.com/stanevvl/media ... 265&type=1
А защо мислиш,че всеки член на форума naRiba.com има регистрация във Фейзбук ?
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Не мисля Просто снимките са доста, и са качени там Линковете и снимките на бракониери как ги намираме у фейса да им се ядосвамеТелескоп написа:А защо мислиш,че всеки член на форума naRiba.com има регистрация във Фейзбук ?
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
За да не създавам повече главоболия, снимките са качени тук, в ГАЛЕРИЯ:
http://www.nariba.com/forum/gallery/alb ... um_id=2986
http://www.nariba.com/forum/gallery/alb ... um_id=2986
някой ходил ли е на Щъркела, дали е замръзнал ръкава, водата под моста ?
Ще съм благодарен за някаква информация, да не бия път напразно
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Нивото е нормално за сезона, водата не е замръзнала и под моста има вода...Демек - перфектно за риболов. Само слука да имаш.playback написа:някой ходил ли е на Щъркела, дали е замръзнал ръкава, водата под моста ?
Ето-помагам веднага Всичко е ток-няма проблем,за риболов най куция да си в момента ще хванеш риба-кълве на бял и пинки-еднакво,обича и захранка да се хвърля.Наслука и до нови срещи.
Риболовци.
Риболовци.