Ангиста-Струма-област Серес?
Модератор: nkolev66
Ангиста-Струма-област Серес?
Привет някой има ли информация как седят нещата за момента там!?Интересува е долното течение на Ангитис и вливането и в Струма надолу към морето...?Мерси предварително!
Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
-
- новобранец
Re: Ангиста-Струма-област Серес?
Привет аз лично не съм ходил на Ангитис но един приятел е бил във неделя точно под селото Миркинос дето се влива Ангитис и е много доволен почти гол след гол морунажи и клен.
Мерси ходил съм там мисълта ми е дали се знае нещо за забрана на риболов и гонене на Българи за каквато се говореше често през зимата!vasko_keramoti написа:Привет аз лично не съм ходил на Ангитис но един приятел е бил във неделя точно под селото Миркинос дето се влива Ангитис и е много доволен почти гол след гол морунажи и клен.
Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
-
- новобранец
За забрана се говори само че за област Драма,или село Символи нагоре по течението ,поне аз за това съм сигурен
- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Пуста крастаа сърби яко.
Абре мен нема ли да водиш?
Абре мен нема ли да водиш?
-
- сериозен играч
значи,ако тия форуми се използваха по предназначение чеха да са безцени...от днеска мой приятели са ходили ...ангиста е била буза...и са се върнали... може да послужи на некой да не маа залудо път...па другио път да се сети да драсне два реда...
Евала Венци за информацията, преди две години така си правихме разходка до там и течеше дрисня.venci72 написа:значи,ако тия форуми се използваха по предназначение чеха да са безцени...от днеска мой приятели са ходили ...ангиста е била буза...и са се върнали... може да послужи на некой да не маа залудо път...па другио път да се сети да драсне два реда...
http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- emo vasilev
- сериозен играч
Хубавото на тази дестинация е , че като удариш греда на Ангитис можеш да отидеш на Струма или на морето .
След НГ живи и здрави мисля да направя един морски риболов и да огледам местата по реките .Имам си едно култово място на Струма , ма от 2 г. не съм ходил и не зная дали все още става.
След НГ живи и здрави мисля да направя един морски риболов и да огледам местата по реките .Имам си едно култово място на Струма , ма от 2 г. не съм ходил и не зная дали все още става.
- super_snake
- научил се да хвърля
В неделя направихме добър риболов на каракуда и морунаж на Струма , малко по-надолу от устието на Ангиста.Водата беше доста мътна и рибата беше в края на 50 см дълбочина.Кълвеше повече на бял , но имаше риби и на торен и хляб.
Всеки ден без риболов , е като ден в пустинята без капка вода !!!
- Бацката
- новобранец
- Обратна връзка:
-
- новобранец
Браво за риболова колега добре сте ги надърпали...във коя част на Струма ловихте ако не е тайна разбирасе
- Бацката
- новобранец
- Обратна връзка:
Не е тайна, там винаги има български рибари. Точно където се влива Ангиста в Струма.
Много е удобно мястото, може да паркираш кола до въдиците.
Първо бяхме на мостовете над Ангиста, излязохме на пътя (той е един и се тръгва в посока обратна на България), влязохме и излязохме в едно село. Излизаш на нещо, като кръстовище на магистрала. Не поемаш по главния път, а пресичаш магистралата и влизаш в още едно село и го прекосяваш цялото, и си на мястото. Реката се вижда от далеч.
За жалост не мога да обясня точно, защото ми е объркано, но колегата с, който ходих знае района доста добре, а и техните знаци с тези ероглифи нямат разбиране.
Много е удобно мястото, може да паркираш кола до въдиците.
Първо бяхме на мостовете над Ангиста, излязохме на пътя (той е един и се тръгва в посока обратна на България), влязохме и излязохме в едно село. Излизаш на нещо, като кръстовище на магистрала. Не поемаш по главния път, а пресичаш магистралата и влизаш в още едно село и го прекосяваш цялото, и си на мястото. Реката се вижда от далеч.
За жалост не мога да обясня точно, защото ми е объркано, но колегата с, който ходих знае района доста добре, а и техните знаци с тези ероглифи нямат разбиране.
Последно промяна от Бацката на Нед Яну 05, 2014 8:03 pm, променено общо 3 пъти.
-
- новобранец
Мерси знам къде ....имал съм н=много хубави излети там
А дали се е избистрила,ангиста?