Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Риболов Сладководен раздел Специализиран риболов Риболов на кльонкСандо от Младост4 на 13.09.2013г на Казичане.
Модератор: bobopeli
Re: Сандо от Младост4 на 13.09.2013г на Казичане.
Сигурно е изяден сомака Мисля че 3,4 пъти го хващаха и пускаха този сом ..
Ашколсун, евалла и машалла! Браво на Сандо, а още по-браво на автора на репортажа колегата nived ! За 4 години и 11 месеца след регистрирането му във форума най-накрая човекът се е престрашил да пусне първото си мнение. И точно навреме, за да знаят останалите да не се надяват повече на този митичен сом. Е, това е силата на информацията. Поклон
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
- СЪНДИ
- вече хвърля и на тежко
Добре ве......адаш.
Не е важно колко си живял.А как си живял.
Направих регистрацията за да науча нещо за риболова,ходя за удоволствие и няма с какво да се похваля.Но разглеждам темите и са ми интересни. Публикувах улова на Сандо,защото той е още на Казичане,реших че си заслужава,а какво се случи по натам ще качвам снимка.За сега мога само да чета публикациите.
Това е сомчето.
Хората се опитват да учат на ''кеч и релийз'' , но много хора продължават да си държат на своето БРАВО ЗА УЛОВА!!! НО ПОНЕ НЕ ПУСКАЙ СНИМКА НА ГЛАВАТА БЕ Д. .. .... ... . . Като сте хванали нещо се похвалете къде и на какво и си мълчете, че сте му отрязали главата и сте го рилийзнали в тигана. Направо си за БАН.
Варварска работа Голяма гордост - да се снимаш с главата
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
nived написа:Това е сомчето.
Това по скоро е останало от сом-чето , другото е по комшии и роднини
- 6tukara
- ще става разбирач
Човека хванал хубав сом на ПЛАТЕН водем и вие го изядохте бе дали повече ще сподели нещо а?
А дори и да не е платен всичко си е в нормите. Отрязаната глава е за кулинарния раздел - сомска супа.
Пред компютъра всички са хвани пусни ама за 32 години по софииските гьолове не съм видял някой да пусне нещо.
А дори и да не е платен всичко си е в нормите. Отрязаната глава е за кулинарния раздел - сомска супа.
Пред компютъра всички са хвани пусни ама за 32 години по софииските гьолове не съм видял някой да пусне нещо.
АКО ИМА РИБА И НА БАСТУН, ЧЕ СЕ ХВАНЕ
- Батко Емо
- разбира нещата
Не разбирам много от фото ама нещо размерите на главата и рибата не ми се връзват Да нема провокация,сега това е модерно А иначе колегата заслужава похвала за улова,но за втората част от пиесата е слаб 2!
За Батко Емо свали си снимката на десктопа,върху нея десен бутон PROPERTIS и после гледаш PROGRAM NAME-гледаш,CAMERA-пише с какво е снимана и изобщо всичко.А за 6tukara да прав си той 45 години търси си голямата риба,и много риба е връщал обратно и мисля че сега и на него се върна.Той се обади на дъщеря си и на двама приятели,дори той не знае че съм публикувал,той се прибира на 17.09. GSM само той избира когато е на риба.docenta( За 4 години и 11 месеца след регистрирането му във форума най-накрая човекът се е престрашил да пусне първото си мнение),аз няма с какво да се похваля и смята че форумите са за това да може всеки който се интересува от нещо да се научи от хората с опит и познания.Пожелавам на всички който ползват форума да не трябва да чакат толкова дълго за техния голям удар,а за мен мисля че трябва още много да чета и да се уча и естествено късмет но само късмет не стига.
Сандо да ме извинява ама да го ду........а.Сандо от Младост4 на 13.09.2013г на Казичане.
Ебати как се ядосах ,от 45г. търсил ГОЛЯМАТА риба и накрая и отсекал главата.Евала Сандоооооо.............За едно можеш да си сигурен повече никой няма да хване и пусне тази риба!!!!!!
Хората в другите държави са на светлинни годи от нас ХОРА !!!!! ние сме туземци
Да ме извиняват модераторите ама така стоят нещата !!!!!!!!
Зависим от риболова !!!!!