Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Риболов Морски раздел Излети Информация за местата за риболов по моретоРиболов на Китен
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- новобранец
Риболов на Китен
Колеги,другата седмица заминавам за Китен на командировка дайте някакво информация за риболова там.От години не съм ходил на морски риболов.Ще съм много благодарен за помощ.
-
- научил се да хвърля
Re: Риболов на Китен
може да пробваш зарган от тетраподите на Китен. поразпитай местните да ти покажат местата. мисля бяха от югоизточната страна на Китен. и си вземи червей от Бургас най добре ако ще пробваш заргана понеже надолу не са много надежни/пресни доставките.
-
- учете се от него
Където е Китен, там са и къмпинг Оазис и Арапя, на които е по-добрия вариант въпреки че рибата къща няма
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
-
- новобранец
какви червей трябва да взема
-
- сериозен играч
Блатен,морски.Можеш да си вземеш малко граца от магазина да пробваш на рязано за чернокоп.Наслука!
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Живи.mitko_r_mihov написа:какви червей трябва да взема
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- новобранец
Живи.добре,ама торен или морски.На морски не съм ловил,и къде да го купя по пътя за Китен.Аз ще дойда по магистрала Тракия.
Морски или блатен.Вьв Бургас питаш за блок "КРАСТАВИЦАТА"
-
- новобранец
Ок.После ще пиша от там ,да видиме какво ще стане.
- shturetc
- ще става разбирач
mitko_r_mihov,
До "Kраставицата" се стига лесно.Влизайки в Бургас по "Тракия" имаш кръгово кръстовище--продължаваш напред.След няколко километра имаш второ кръгово-в дясно е х."Мираж"--отново продължаваш напред.За следващият сфетофар (Окръжна болница) се престрояваш в двете леви ленти и продължаваш направо (десните ленти и десния завой ще те отведат към ... Китен ) . Насреща си ще видиш х."Космос" със стилизиран самолет на фасадата.Малко преди него пътят се разклонява в два булеварда--тръгваш по левия--"Демокрация".Караш по него все направо ,докато не видиш в ляво 6 високи,18 ет. блока,а в дясно дълъг ,червен блок("Юмрука").За следващото кръстовище се престрояваш в лявата лента за ляв завой и ... насреща ти е S-образния блок-Краставицата.Под него,а и зад него има повече от 10 рибарски магазина.Приятелски съвет,понеже не те познават,поискай да ти отворят дозите с блатен/морски червей,за да се увериш,че са розово-червеникави,а не зеленясали,че са "здрави и жилави" и че още шават ---т.е. съвета на бачо Киро-да са живи!
Наслука!
До "Kраставицата" се стига лесно.Влизайки в Бургас по "Тракия" имаш кръгово кръстовище--продължаваш напред.След няколко километра имаш второ кръгово-в дясно е х."Мираж"--отново продължаваш напред.За следващият сфетофар (Окръжна болница) се престрояваш в двете леви ленти и продължаваш направо (десните ленти и десния завой ще те отведат към ... Китен ) . Насреща си ще видиш х."Космос" със стилизиран самолет на фасадата.Малко преди него пътят се разклонява в два булеварда--тръгваш по левия--"Демокрация".Караш по него все направо ,докато не видиш в ляво 6 високи,18 ет. блока,а в дясно дълъг ,червен блок("Юмрука").За следващото кръстовище се престрояваш в лявата лента за ляв завой и ... насреща ти е S-образния блок-Краставицата.Под него,а и зад него има повече от 10 рибарски магазина.Приятелски съвет,понеже не те познават,поискай да ти отворят дозите с блатен/морски червей,за да се увериш,че са розово-червеникави,а не зеленясали,че са "здрави и жилави" и че още шават ---т.е. съвета на бачо Киро-да са живи!
Наслука!
-
- новобранец
Много благодарност за имформацията.
-
- научил се да хвърля
Здравейте
От 05,08 съм на Къмпинг Юг Якото Място,интересуваме къде в Китен има магазин от който мога да закупя морски червей.
От 05,08 съм на Къмпинг Юг Якото Място,интересуваме къде в Китен има магазин от който мога да закупя морски червей.
ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ
-
- разбира нещата
Колеги ,няма ли магазин за стръв в Китен ? От понеделник съм там за 1 седмица от къде да взема червей? Ако няма в Китен поне в Царево или Приморско няма ли?
За Китен не знам. За Приморско със сигурност имаше 2 магазина. Единия беше магазин Косатка ако не се лъжа.
-
- разбира нещата
благодаря колега