Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Къмпингуване Палатка и Караванапалатка como 6
Модератор: Ачо ♣
палатка como 6
Здравейте някой може ли да ми каже нещо за тази палатка?
- трапера
- сериозен играч
Re: палатка como 6
Дай малко джокери-снимка,линк! Да знаят хората за какво питаш
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
- Божидар Стойков
- ще става разбирач
- трапера
- сериозен играч
Не е ли малко големичка за рибарска палатка В посочените линкове-голяма разлика в цената 115лв Аз бих предпочел максимум триместна с "предверие",за да могат двама човека да спят спокойно. Вземал съм приятели на риба-носят си палатки,одеала и ....разни други работи. Нужна ли ти е толкова голяма
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
Зависи аз също съм с 6 местна , доста удобна е , най-вече за по-дълго време.
Само ,че аз съм на палатка от 160лв ( от метро + найлон от 30 лв ) за всеки случай
На един приятел на Беглика му пропусна палатка за 450лв при порой , а на друг за 70лв издържа аз си бях с найлона
Само ,че аз съм на палатка от 160лв ( от метро + найлон от 30 лв ) за всеки случай
На един приятел на Беглика му пропусна палатка за 450лв при порой , а на друг за 70лв издържа аз си бях с найлона
- Румен Александров
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Аз съм с тази http://forum.nariba.com/gallery/image_p ... ge_id=7818 и няма проблеми за 50лв.
Мисля че няма да е голяма защото мисля и да я ползвам и за море и за риболов за повече дни.И исках да попитам дали някой ползва такава и дали е доволен или не.
-
- новобранец
Имам същата палатка и ползвах в два излета, съответно за три и четири дена. Недостатъка при нея е необходимостта от по-широко място, но предимствата и са много.
1.Разпъва се много лесно с двама души.
2. Не е нужно да сте много хора.
Аз бях с още един човек и закачих отвътре само едното спално помещение.
3. Изключително просторна и подходяща вътре да се къмпингува, особено при по хладно, дъждовно време и особено вечер.
4. Може да се готви вътре на газ, спокойно на завет.
5.Стабилна при вятър и дъжд.
1.Разпъва се много лесно с двама души.
2. Не е нужно да сте много хора.
Аз бях с още един човек и закачих отвътре само едното спално помещение.
3. Изключително просторна и подходяща вътре да се къмпингува, особено при по хладно, дъждовно време и особено вечер.
4. Може да се готви вътре на газ, спокойно на завет.
5.Стабилна при вятър и дъжд.
- Поморийския
- ще става разбирач
По голяма палатка това е наслада от излета .Който е с спал в малка и после в голяма палатка може да каже а ако и са по екстремни ситуации като як дъжд вятър е тн..В по голямата се чувстваш по комфортно свивал съм се в алпийки и знам какво е
-
- новобранец
Колеги ,търся си палатка за трима души ,с вход от към широката страна и да е висока НЕ ПО-МАЛКО ОТ 170СМ.Може и да е втора употреба ,но разбира се да е здрава.Ще съм благодарен и за снимки към представяните!!
- st_beer
- ще става разбирач
Ако нямаш някакви ограничения в бюджета лично аз бих ти препоръчал тази:корморан57 написа:Колеги ,търся си палатка за трима души ,с вход от към широката страна и да е висока НЕ ПО-МАЛКО ОТ 170СМ.Може и да е втора употреба ,но разбира се да е здрава.Ще съм благодарен и за снимки към представяните!!
http://olx.bg/ad/nova-nerazopakovana-6- ... a90ec184d4
https://youtu.be/ShiA8W3XBWE
Последния път когато бяхме на къмпинг и я видях на живо направо ми останаха очите по нея. Това е нещо прекрасно,голямо ,просторно и супер удобно. Почивката на такава палатка ще си е направо пълен лукс.
Другото,което мога та препоръчам понеже моята с която ходя е нещо подобно и държи здраво на лоши условия,но е по-тежичка и обемиста като недостатък.
http://olx.bg/ad/prodavam-palatka-ID5tW ... 736a1327de
Hobie Mirage Outback
-
- новобранец
Благодаря за предложенията- първата е мн.добра ,но за терена на ,който отсядам всяко лято е голяма.
А другата ми се струва , че е от плат , от рода на мод."Родопи ".Такава имах навремето.Все пак търся или тунелна палатка с прибл. размери 3,50Х2,30/2,40/Х170/ 180 см.височина.Входа ,да е от към страната от 3,50м.Ясно е ,че е с малко антре.Друтият модел е куполообразна пак с подобни размери и данни.
Ако ,някой предложи подобно нещо ,да пиши и показва.Благодаря предварително !!
А другата ми се струва , че е от плат , от рода на мод."Родопи ".Такава имах навремето.Все пак търся или тунелна палатка с прибл. размери 3,50Х2,30/2,40/Х170/ 180 см.височина.Входа ,да е от към страната от 3,50м.Ясно е ,че е с малко антре.Друтият модел е куполообразна пак с подобни размери и данни.
Ако ,някой предложи подобно нещо ,да пиши и показва.Благодаря предварително !!
http://www.campingworld.co.uk/SearchRes ... oCvUjw_wcB
С такава съм от3 г.Перфектно издържа "Жребчевските бури",с нея съм от март -април по водоемите и дава необходимия комфорт.Разпъва се за 10мин. от 2ма души
С такава съм от3 г.Перфектно издържа "Жребчевските бури",с нея съм от март -април по водоемите и дава необходимия комфорт.Разпъва се за 10мин. от 2ма души