Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Времето Времето и риболоваТе това е време
Модератор: Кърцата
- antivik
- кандидат преподавател
Те това е време
А кажете на такова време
на какъв излет да ходи човек...? А в друга тема някой се изказа, че не сме имали зима.
на какъв излет да ходи човек...? А в друга тема някой се изказа, че не сме имали зима.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Те това е време
В такова време колега ловя риба на компа Въпреки че мисля в края на седмицата да отида да ми понамръзне задника за 2-3 часа
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Hardi
- вече хвърля и на тежко
И при мен е така,мокър сняг вали и няма никакво намерение да спира.А бях се наканил днес да видя как е положението с рибоците на реката Но ще си седя на компа и ще наблягаме на червеното вино с мръвки
- borislav58
- сериозен играч
Мисля, че тук е най добре рибата е уловена.
Не че не ходим и в такова време, в неделя пак бях на Правище.
Всичко заебавам и за риба заминавам!
Ква зима бе колега.Виж какво е във Варна.
Само за рибка ама на...
Само за рибка ама на...
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
Ами аз си ходя. Погледни каква зимна приказка е навън. Как да изпуснеш тази красота. А литър червено рагулира телесната температура и повишава устойчивостта към околните градуси.
пп.То на вас все неможе да ви се угоди. Зимата било студено, пролетта много валяло, лятото било жега и комари имало, есента вятър духа и почвало да застудява .
пп.То на вас все неможе да ви се угоди. Зимата било студено, пролетта много валяло, лятото било жега и комари имало, есента вятър духа и почвало да застудява .
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Още може!Студ си требва и дебел лед! На валеж го докарваме ,ама леда се стопи при нас.По данни на незвисими от разни организации учени ,ни чака сериозно застудяване през следващите години.Поне мен ме кефи истинската зима.А и вирусите не държат на ниски темперетури.Абе студ си трябва
Риболовът не е слука,а наука!
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
В Плевен беше много сняг около 15см ама стана 2 градуса и се ратопи и аз имам снимки мога да кача ама мойте са към 8.20 сутринта.
Риболова е хоби.Наслука
- pacho109
- сериозен играч
Като гледам снимките,там срещу вас не продават ли червено вино Малко и пържолки и си готов
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- antivik
- кандидат преподавател
Бе на времето продаваха, ама нещо бизнеса замря . Нещо не му потръгна, а и матазина с пържолите при Портолагуса го направиха някакъв цех, та за мръвка требе да се ходи до Била или Лидъл. Ама гат има червено и с обикновена сланина на скарата става .pacho109 написа:Като гледам снимките,там срещу вас не продават ли червено вино Малко и пържолки и си готов
- antivik
- кандидат преподавател
На мен студът и жегата не ми пречат, терсене ми е от мокротата и калта. Нито да седнеш като хората нито да походиш, през някои терени на втория метър ставаш като подкован .dodo16 написа: