Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Времето Времето и риболоваВремето-м.Декември
Модератор: Кърцата
-
- научил се да хвърля
Времето-м.Декември
Здравейте, аз съм на 12/13 г. и мислите ми подскачат като..... топче за пинг-понг.Изкам да ви кажа да не зазимявате такъмите.Прогнозите на времето са ОПТИМИСТИЧНИ .Дават го около 15-20 градуса.Като чух това веднага се замислих за излети.
Последно промяна от preskata на Сря Ное 26, 2008 9:16 pm, променено общо 1 път.
За мен винаги навсякъде има риба
- stoianoff
- научил се да хвърля
Re: Времето-м.Декември
Браво пич! И на мене ми харесват такива прогнози. Макар, че и да има и отрицателни температури, такъмите ми са "винаги готови".
А ти за твоите 12-13 години, много добре си го написал! Поздравления и все "дълги риби" да ловиш!
А ти за твоите 12-13 години, много добре си го написал! Поздравления и все "дълги риби" да ловиш!
Последно промяна от stoianoff на Сря Ное 26, 2008 10:07 pm, променено общо 1 път.
Едри!
Сигурно имаш предвид ОПТИМИСТИЧНИ,иначе и в студено време реките и теца бачкатpreskata написа:Здравейте, аз съм на 12/13 г. и мислите ми подскачат като..... топче за пинг-понг.Изкам да ви кажа да не зазимявате такъмите.Прогнозите на времето са песимистични .Дават го около 15-20 градуса.Като чух това веднага се замислих за излети.
Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
- sladkishka1
- научил се да хвърля
А тази седмица като предвиждат пак земетресения сеизмолозите направо целия ПОДСТРЪХВАМ.
Не трябва да очакваш повече от това което даваш!
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
В първата седмица на декември прогнозата за Бс., температурите ще варират между най - ниски 4-5 и най- високи 13 -18 градуса. Вятър - югозападен 4 -6м/с и почти слънчево. И моите такъми са в готовност.
Най-добрият начин да запазиш своите приятели е да не ги предаваш!
/Мизнер/
/Мизнер/
- carpsliven2
- сериозен играч
винаги ми са чудни риболовците .. които си зазимяват такъмите .. па може и някои да ги талкирват даже.... можеби незнаят какъв кеф е със приятели да счупиш леда и да сечеш червеноперки и костури .. и до теб да има скаричка ... с наденичка да цвърчи на нея и да те луха топлина.. а.... и... винцето...горкото плаче за теб... да гледаш природата цялата бяла , а рибите да не ти дават да замръзне кордата. тогава за един ден за риба ... Господ два дава..
Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Здравейте риболовци!
Времето пак ще е променливо от 13.12 до 20.12. Очаква се вятър от изток - слаб, който ще духа до 16.12.
На 16 - югоизточен вятър, на 17 - югозападен, на 18 - североизточен, 19 - отново източен вятър и на 20 - северен.
Температурите постепенно ще падат и към края на месеца се очаква застудяване, но въпреки това ще има и слънчеви дни, които са благоприятни за риболов на морето.
Не се отчайвайте, все пак това са само предварителните прогнози от синоптик.бг. Може да настъпят промени.
Времето пак ще е променливо от 13.12 до 20.12. Очаква се вятър от изток - слаб, който ще духа до 16.12.
На 16 - югоизточен вятър, на 17 - югозападен, на 18 - североизточен, 19 - отново източен вятър и на 20 - северен.
Температурите постепенно ще падат и към края на месеца се очаква застудяване, но въпреки това ще има и слънчеви дни, които са благоприятни за риболов на морето.
Не се отчайвайте, все пак това са само предварителните прогнози от синоптик.бг. Може да настъпят промени.
/Мизнер/
/Мизнер/
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Тони,само да беше видяла последните 15 дена морето във Варненския залив.
Вчера тук уж нямаше да вали,
Не спря цял ден,че и сега полива къде какво свари.
Вчера тук уж нямаше да вали,
Не спря цял ден,че и сега полива къде какво свари.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
И в Бургас е същото, ту вали, ту спира. А, преди малко като бях навън, даже и прехвърляше ситен сняг, а синоптиците казаха, че само дъжд щяло да вали. Синоптици!? ! До края на тази седмица пак го дават дъждовно и облачно. Аз почти приключих с риболова на открито и за това си направих клипчето, за спомен от тазгодишния ми риболов. с музикален фон на Whitesnake - Dreamin' Again.Това е засега.
/Мизнер/
/Мизнер/