Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Относно Сайта Препоръки и Оплакванияпредложение
Модератор: sapuna
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
предложение
сички теми ме интерисуват но имам едно предложение. да се отвори тема "регион"
защото много колеги пишат?особенно тези които не познават саита теми наляво и надясно.
няма ли да е подобре и по лесно да речем да има под форум Пловдив регион, София регион, Варна регион и тн.според мен така подобре ще се съхрани информацята.
например: интерисуваме положението във Бургас щрак и излиза сичко?
например: секи регион да си има модератор които да контролира своия регион.нищо лично но да речем евала права на САПУНА по компетентен човек във риболова на сам срещал от него,ако секи регион има по един като него няма ли да е по-добре за нас рибарите.
защото много колеги пишат?особенно тези които не познават саита теми наляво и надясно.
няма ли да е подобре и по лесно да речем да има под форум Пловдив регион, София регион, Варна регион и тн.според мен така подобре ще се съхрани информацята.
например: интерисуваме положението във Бургас щрак и излиза сичко?
например: секи регион да си има модератор които да контролира своия регион.нищо лично но да речем евала права на САПУНА по компетентен човек във риболова на сам срещал от него,ако секи регион има по един като него няма ли да е по-добре за нас рибарите.
- CERRUTI
- сериозен играч
Re: предложение
Абе то има търсачка но идеята на колегата никак не е лоша...защото аз специялно като ме интересува нещо за яз.Студена и като напиша "студена"ribarq написа:Има си търсачка за тази цел
ми излизат 1000теми в някои "студена вода","студена сутрин" и т.н..А така като е на региони ще е по лесно....
п.п.-пробвай само-напиши "студена" да видиш за какво чудо става въпрос....
-
- и господ не е толокова добър
Ми то трябва още 20 под теми.Нека в информация за водоемите всики да пусне за своята област и готово.Ние имаме риболв около Бургас,или нещо такова.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- ще става разбирач
то не е лошо да има и "платени" и "свободни" водоеми или нещо от тоя род, аз например изобщо няма да си губя времето да влизам в платените
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
съгласен съм с предложениетоsnegk написа:Ми то трябва още 20 под теми.Нека в информация за водоемите всики да пусне за своята област и готово.Ние имаме риболв около Бургас,или нещо такова.
- thunderboy
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Предложиенията са дори но понеже и аз съм структорирал и няколко сайта, и знам че винаги ще има доволни и недоволни от начина по който е направено. Все пак трябва да се обмисли много добре структурата, защото това означава да се вкарат вътре и съществуващи теми, както и да се разделят някои такива. Не знам администраторите на сайта колко са натоварени, но ако решат да правят това, то ще трябва да се ревизират доста теми. Един прост пример (поне при мен е така) - аз следя какво се случва на няколко водоема които посещавам и съм си ги добавил като предпочитани, но самите теми имат мнения от преди повече от две години, които едва ли някой препрочита. Затова е добре по стари от година мнения да се изтриват (дето се вика година с година еднаква почти няма).
Дано да съм полезен с мнението си!
Дано да съм полезен с мнението си!
Парите не са най важното нещо в живота, но те ми трябват за да си го купя!