Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Относно Сайта РазниПомощ при зарибяване на язовир
Модератор: dantho.mihov
Помощ при зарибяване на язовир
Здравейте имам няколко неясни въпроса който ме мъчат и имам нужда от помощ При зарибяване на водоем който ще се ползва за спортен риболов и за отглеждане угояване на риба за пазара добре ли е да се смеси малка риба от 100-200 гр която е за угояване няколко тона с голяма която е за спортен риболов в порядъка на около 1-1.5 кг също няколко тона
- kukukuka
- кандидат преподавател
Re: Помощ при зарибяване на язовир
мали мали Господи помилуй
"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
- Don4o_62
- учете се от него
Трябва съотношението да е 1 към 1 ако не, някой от големите риби ще останат гладни и няма да се угоят
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти
-
- Модератор
Туй сериозно ли ?Dinko83 написа: ... за угояване няколко тона ..........
По-добре пиши на Митко Сапуна /модератор/, ако има желание да те осведоми.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Става, даже е препоръчително да имаш партиди различни размери. Големите риби над 3 кг се продават трудно. (освен толстолоба). Ако ще угояваш ти трябва 100-200 грама материал, големия не ти се рентира, а и трудно се продават като наедреят.
Но ако ще пускаш за спортен риболов забрави, ще ти изтрепят и изкрадът дребния шаран/амур.
И двете заедно не става, говоря от опит!
Но ако ще пускаш за спортен риболов забрави, ще ти изтрепят и изкрадът дребния шаран/амур.
И двете заедно не става, говоря от опит!