Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Риболов Морски раздел Излети Информация за активноста на рибата по морето.Чернокоп 2021
Модератори: emo vasilev, alekst
Чернокоп 2021
След много публикации, че чернокопът се е активирал реших да го пробвам в Равда.
За два часа на тъмно имам един удар, но не се закачи.
Такъмът - плувка от ролка за коса(25грама), влакно плетено 0.12, две куки една в друга №6 и №2, стръв сафрид.
След това стана студено, а не бях подготвен.
От понеделник продължавам.
За два часа на тъмно имам един удар, но не се закачи.
Такъмът - плувка от ролка за коса(25грама), влакно плетено 0.12, две куки една в друга №6 и №2, стръв сафрид.
След това стана студено, а не бях подготвен.
От понеделник продължавам.
Re: Чернокоп 2021
ако може дай подробности за плувката
ianimar вземи си плувка с утежнение и ще си решиш проблема около 5 лв е
През цялата плувка минава телта от ролката. Антената, оловото и телта съм залепил с каноконлит.
Не е кой знае какво, но върши работа.
За съжаление с тези дъждове не става за риболов.
Не е кой знае какво, но върши работа.
За съжаление с тези дъждове не става за риболов.
Каква е ИДЕЯТА ... ?!?! Да направим ваглера по ... ?!?!
- velas
- новобранец
- Обратна връзка:
...сигурно видим.
петък и събота вечер на вълнолома една риба върната обратно
-
- новобранец
Събота за 2 часа от Фичоза без удар, капо
-
- разбира нещата
Някой пробвал ли е на блесна или е още рано?
Нещата не са такива , каквито изглеждат!
Брат ми, но без успех.Митко Кирилов написа:Някой пробвал ли е на блесна или е още рано?
Аз съм си АЗ
https://youtu.be/tAGnKpE4NCI
https://youtu.be/tAGnKpE4NCI
- stareca
- ще става разбирач
За момента желязото не го иска много много но на воблери в диапазона 120-140м.м. бая риби се вземат от преди 25 дни още до този момент .Митко Кирилов написа:Някой пробвал ли е на блесна или е още рано?
-
- научил се да хвърля
От няколко дни във Варненска акватория се взема редовно чернокоп . Сутрин и вечер. Яде всичко - желязо, пластмаса, месо. От брега.
Тук цари оглушителна тишина ...
Тук цари оглушителна тишина ...
Държавата се издържа от платените данъци , а народа от укритите.
http://www.facebook.com/Veterinaren.kabinet.Todorovi
http://www.facebook.com/Veterinaren.kabinet.Todorovi
-
- новобранец
През последните дни чернокопа се активира. Дребничък е, но се правят добри бройки. Не ми е силата, но нямам празно от петък насам. Наблягам най-вече на клатушки привечер и на плувка след като се стъмни. Сега е момента да си направите кефа, не отлагайте!
Писах в другата чернокопска тема, ще драсна малко и тук. В Поморие на буната до жълтия склад си дава чернокоп, къде малко, къде повече. Лови се на плувка със стръв малка рибка и на изкуствени примамки, основно клатушки, воблерите нещо не ги аресва, или ползващите ги не ги поднасят както трябва. На плувките върви и нощем и през деня на приливи и отливи. На спининг основно сутрин, по-слабо вечер и активността е около 15-20 мин. на ръзсъмване и смрачаване. Допускам, че риби се ловят и на много други места, че и повече, но писането тук вече не е на мода.
pdimitrof написа:Или както бех писал в Манията - Заубера, това е сиромашката Стела ..............
не ми е работа да ви се бъркам на помориици но защо не ловите на филета а се мъчите с цял гюмушico_dok написа:Писах в другата чернокопска тема, ще драсна малко и тук. В Поморие на буната до жълтия склад си дава чернокоп, къде малко, къде повече. Лови се на плувка със стръв малка рибка и на изкуствени примамки, основно клатушки, воблерите нещо не ги аресва, или ползващите ги не ги поднасят както трябва. На плувките върви и нощем и през деня на приливи и отливи. На спининг основно сутрин, по-слабо вечер и активността е около 15-20 мин. на ръзсъмване и смрачаване. Допускам, че риби се ловят и на много други места, че и повече, но писането тук вече не е на мода.