Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Къмпингуване ЕкипировкаМоля за помощ Проблем с лодка за захранка Призма Боат
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
-
- новобранец
Моля за помощ Проблем с лодка за захранка Призма Боат
Добър вечер колеги Накратко да Ви кажа за какво иде реч Закупих Призма Боат преди около 40дни При първият ми риболов установих че лодката не мери дълбочината вярно Разликата е около 130см Сверка шамандурата поставена от мен на дълбочина 530см Модела има и барометър който не показва нищо по-точно не отчита нищо скалата която е на монитора За мен и той не работи Обадих се на продавача и той каза да я пратя на сервиза Пратих я. Там е вече 29 дни Днес ми се обадиха от сервиза и ми обясниха че всичко си е Ок Дълбочината си била така а барометъра трябвало да поучи информация от спътник за налягането (Глупости на таркалета)Та въпроса ми е следния Има ли някой лодка такава да каже тези неща така ли са или не На мен ми е прекалено ясно че има проблем но не може да се оправи за този кратък срок За това в момента ми я връщат за да не мине месеца и да се наложи смяната на лодката Незная какво да правя Дефакто тя благодарение от транспорта до сервиза и обратно не се е оправила Продавача каза да я пробвам отново Не ми се вярва от транспорта до сервиза и обратно да се е оправила Във момента изглежда че съм прецакан
-
- новобранец
Re: Моля за помощ Проблем с лодка за захранка Призма Боат
Благодаря ви много темата е за коша