Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Риболов Морски раздел Излети Информация за активноста на рибата по морето.Чернокоп 2018
Модератори: emo vasilev, alekst
Чернокоп 2018
[attachment=1]tmp-cam-2716350743718791584.jpg[/attachment
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Re: Чернокоп 2018
Това някакъв майтап ли е?
На майтапчия ли ти приличам.Съвсем сериозно на чепаре от брега.То и аз не повярвах,но късмет.
-
- научил се да хвърля
Колеги , не беше ли идеята да споделяме и в кой край на Бълстия излизс съответната риба ? Иначе излиза нещо като платформа за изява и хвалба... Или излиза ,че ту търдитр кой да ви похвали ?! Толкоеа ли нямате приятели пред които да се похвалите ?!?
Това на Искъра ли го хвана , или на Дунава ?!
Малко по този начин , се губи идеята за общност...споделяне...подпомагане. Или вярвате че някой ще ви излови чернокопа ?!?
Това на Искъра ли го хвана , или на Дунава ?!
Малко по този начин , се губи идеята за общност...споделяне...подпомагане. Или вярвате че някой ще ви излови чернокопа ?!?
Ако е към мен Балчик буната с панела 19.30ч. 23.05.2018.Изчерпатилен ли бях,заповядай
-
- научил се да хвърля
Тя тъз риба има ли и друго име? ..... Дано тръгне по рано през таз малко объркана година.......
Що не му вярвате, вече има доста ''нападнати'' чепарета..........
- stareca
- ще става разбирач
Преди няколко дни на Агалина искарах все още потрепваща глава на сафрид колеги предни дни са взели единични бройки доста едър чернокоп.
Предни години ги изпратихме 100-150 гр. и ги посрещахме... не се знае, щото опасваха чепарето или оставяха някоя глава. Миналата година заминаха 50-60 гр, връщат се 70. Аз от последните дни имам 5 на сафридено 10 номер и нито една изядена кука.
- tiho_roev
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Другото име е жълтоперка а годината си наред .Пламен Николов написа:Тя тъз риба има ли и друго име? ..... Дано тръгне по рано през таз малко объркана година.......
Всяка година след 24 маѝ до 15юни се хващат че дори и лефери.
По това време на годината идва да си хвърля хаѝвера на Болата
и се движи с храна та си хамсия, сафрид, ува, цаца които са покраѝ брега
Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
- Pushy
- новобранец
- Обратна връзка:
Дидо, поздравления за улова! Живот и здраве другата седмица съм в Балчик, дано се засечем някъде по буните!
-
- новобранец
чернокоп от 1 седмица си дава доволно и сумати и рибари го дерат навсякъде около варна и на ной и на рубин и на траката и на вълнолома.... ама никой нищо не пише във форума ... ква е таз работа не ми е ясно ..... да не направихте някви групи във фейса че така замря този форум ми е много Х ...... преди 3 дена на ной имам 12 чернокопа преди 4 дена на вълнолома имам 8 рибите са с размер между 17 и 20 см 1 колега хвана и един кандидат лефер към 26 см
- g.atanasov
- новобранец
Пробвах го на 1ви на вълнолома вечерта. Има доста ама малък ми се видя. Не повече от 15-17см. Иначе много активен бе между 1:30ч и 3:00 през ноща. Ще го почкам да порасне две седмици и пак проби..... Дано поостане в залива до октомври да вземем и по едро така......
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Някой ще издаде ли каква е тайната да не се оплита такъма при замятане?
Тайните са много,но пробвай да задържиш с ръка преди приводняването, за да се изпъне повода напредbboy написа:Някой ще издаде ли каква е тайната да не се оплита такъма при замятане?
Здрасти,колега! А дали взема някъде на блесна чернокопа? Отдавна ми е мерак да пробвам и все си мисля,че няма да има смисъл..и евентуално какви блесни се ползват?sick_brain написа:чернокоп от 1 седмица си дава доволно и сумати и рибари го дерат навсякъде около варна и на ной и на рубин и на траката и на вълнолома.... ама никой нищо не пише във форума ... ква е таз работа не ми е ясно ..... да не направихте някви групи във фейса че така замря този форум ми е много Х ...... преди 3 дена на ной имам 12 чернокопа преди 4 дена на вълнолома имам 8 рибите са с размер между 17 и 20 см 1 колега хвана и един кандидат лефер към 26 см