Дракон в кануто!
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Дракон в кануто!
Последно промяна от Булти на Пет Май 14, 2010 1:15 pm, променено общо 1 път.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Булти,страха си е страх,най вече че не знаеш какво може да се случи по-нататък след такъв удар.При теб сигурно някой е можел отзад водни ски да кара,ама откъде да знае.Иначе след моята случка съм говорил с доста хора,които са имали допир с дракона,повечето нищо им няма,но един от тях се е подул доста лошо,и то за 15 мин след допира.И аз брах голям страх за авера,че не знаех какво ще му стане,а на този етап не съм много за гребане.Абе при мен мина нормално,а ти върви сега да ти леят куршум,после запали една голяма свещ и продължавай.И ако сложиш някоя и друга камера по бордовете,като при формулите,ще излязат чудесни репортажи.Пък и малко майтап във форума няма да е излишен.
Да не се разсърдиш сега? Успех по-нататък.
Да не се разсърдиш сега? Успех по-нататък.
Последно промяна от Булти на Пет Май 14, 2010 1:16 pm, променено общо 1 път.
- Диканаров
- кандидат преподавател
Дракон в кануто.
Булти, от собствен опит знам, че като тръгваш по морски риболов, трябва задължително в торбичката да имаш алергозан. Преди много години в Либия жена ми, на която се присмивах, че си носи аптека на плажа ме засрами. Синът ми плувайки на една педя дълбочина и играейки с едно малко октоподче, не е забелязал, че с ластика на плувките е остригал анемония. От настриганите листенца се изду на петна коремчето му, а пишонката му стана като земна ябълка. С измиване със сладка вада на тялото му и алергозан отоците спаднаха за час. Алергозанът не е скъп и помага и при удар на дракон и при анемония и при пчели и оси. Това е и моя съвет към всички колеги: -носете си алергозан в лодката, раницата или пояса. А иначе си голям късметлия, да се изсулиш през лодката без да те перне с някой от отровните си шипове тоя или тая драконка. А само като си помисля, как се наежват и как се тресат. Направо си е чудо. Пускай тото.
Последно промяна от Булти на Пет Май 14, 2010 1:18 pm, променено общо 1 път.
-
- сериозен играч
- Михалич
- ще става разбирач
Булти написа:докат бутах каяка към брега плувайки , ме размина един лодкар .На въпроса му всичко наред ли е аз му отговорих , че всичко е О'кей ! , -просто разхождам дракон с кану
Булти, кога ти е рожденния ден - да сберем пари за едно водонепроницаеме фото - при тебе явно стават интересни неща!
Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!