Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Риболов Сладководен раздел Специализиран риболов ТролингВъзел на повод флоро към брейд-100% здравина
Модератор: bobopeli
Re: Възел на повод флоро към брейд-100% здравина
Нямам работа на златните.Аз съм на пияния курорт...Troli Rapala написа:Специални поздрави от г-н Ахатафанах и г-н Атанаибах,които не са бежанци а агресивни млади риболовци с бъдеще,ловят по 402бройки на ден на "Златните...."!Troli Rapala написа:"Колега" имам добри новини за твоите 5 макарета! Цената на алуминия се вдига в Световен мащаб,та за скрап ще им вземеш добра цена! Дано да са от истински алумин,па да не окаже "ЦАМ",че на вторични суровини немат цена за тоя материал!ribata402 написа:Две страници спор......Емо-Трола.....Как да научим нещо новоКато царете на тролинга спорят...
кажи сега нещо за възлите,и аз знам това онова,ма да науча нещо ново от теб.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ми за възлите в крайна сметка нищо не моем да кажем,щот без машинка съм обикновен ........ъъъъъ,риболовец! Най-ми аресва и се чувствам сигурен,кога требва да снаждам влакната директно с възела на "Seaguar knot",това е фирмата на профешънъл риболовците по океаните,та им свалям шапка и не се съмнявам,че са в час по въпроса! Възелът е доста семпъл,но хитър и издръжлив на системата "Но стик"=Не е важно колко голема риба че фанеш,а как че я фанеш=с финес и чупки в кръста!
- minchoto
- ще става разбирач
Този възел ли имаш предвид?Troli Rapala написа:Най-ми аресва и се чувствам сигурен,кога требва да снаждам влакната директно с възела на "Seaguar knot"...
Възелът е доста семпъл,но хитър и издръжлив на системата "Но стик"=Не е важно колко голема риба че фанеш,а как че я фанеш=с финес и чупки в кръста!
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Да,в случая възелът на "Seaguar" си издържа на зверските напъни от моя страна накрая,но основната линия беше пресукана от проблеми с макарата,отпуска на тласъци и още не съм я разгадал "що така бре миме" дори и на 4кила се пресукваш? Колко и да си печен винаги има некви дребни детайли за доизкусоряване,все нещо ти праи проблем точно кога не требва и треа да се решава на момента,това е част от играта и я наричам СОЛ и ПИПЕР! Ако всичко ти е точно и върви по мед и масло,е напрао скука и нема тръпка!
Аз също не смятам за сега да използвам машинка.Щото възлите ми държат яко за сега.Troli Rapala написа:Ми за възлите в крайна сметка нищо не моем да кажем,щот без машинка съм обикновен ........ъъъъъ,риболовец! Най-ми аресва и се чувствам сигурен,кога требва да снаждам влакната директно с възела на "Seaguar knot",това е фирмата на профешънъл риболовците по океаните,та им свалям шапка и не се съмнявам,че са в час по въпроса! Възелът е доста семпъл,но хитър и издръжлив на системата "Но стик"=Не е важно колко голема риба че фанеш,а как че я фанеш=с финес и чупки в кръста!
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Коя точно държат,как се казва и на колко години е,па ако мога и аз да се включа във връзването на тройни възли,на две бири? Бе под 18 не ми я хвали,бракониерско си е!ribata402 написа:
Аз също не смятам за сега да използвам машинка.Щото възлите ми държат яко за сега.
Как да използваш нещо,като го няма. А и щом ти държат възлите,ползвай ги.ribata402 написа: Аз също не смятам за сега да използвам машинка.Щото възлите ми държат яко за сега.
На Троли са му проблем,щом му връзва Върхара.....къса му или му се отвързва.....едно от двете е,но не мога да разбера кое е.
Виж обаче как вещо ни отваря кой възел е най-удачен зад океана.....явно се е зачел в нета наскоро.
Този възел Seaguar само за моно + флоро ли е, или става и за конец + флороTroli Rapala написа:Да,в случая възелът на "Seaguar" си издържа на зверските напъни от моя страна накрая,но основната линия беше пресукана от проблеми с макарата,отпуска на тласъци и още не съм я разгадал "що така бре миме" дори и на 4кила се пресукваш? Колко и да си печен винаги има некви дребни детайли за доизкусоряване,все нещо ти праи проблем точно кога не требва и треа да се решава на момента,това е част от играта и я наричам СОЛ и ПИПЕР! Ако всичко ти е точно и върви по мед и масло,е напрао скука и нема тръпка!
Бреи много си отворен за троиките,чак ме изненадваш.... За човек които му вадиш думите с ченгел.....Troli Rapala написа:Коя точно държат,как се казва и на колко години е,па ако мога и аз да се включа във връзването на тройни възли,на две бири? Бе под 18 не ми я хвали,бракониерско си е!ribata402 написа:
Аз също не смятам за сега да използвам машинка.Щото възлите ми държат яко за сега.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Вие от реклами и кой е"по-по-най" май малко пооакахте темата!!!айде сега да видиме и некой възел!!!
http://www.bashribar.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
- трапера
- сериозен играч
Ехеее, чичо Том, след три години мълчание едва ли на някой му пука
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star