Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Риболов Морски раздел Общи за морето На раздумка за морето!СИЛАТА НА МОРЕТО
Модератори: Димо Михалев, dobria1
Re: СИЛАТА НА МОРЕТО
Сега ще разкажа един случай от есента.Катер отива да проверява водолаз който вади рапани.На лодката отгоре нямаше никой, човека беше сам и беше слязъл под водата.Не беше с бутилки, а с компресор и маркуч.Че тези които използват компресор и сами са луди е друг въпрос.От катера спуснаха Rib да отиде да провери лодката.Започнаха да му дърпат маркуча за въздуха да излиза, обаче водолаза не ще.Тия взеха че му одрязаха въжето на котвата.Лодката тръгна бързо, защото имаше североизточен вятър и се насочваше право в камъните.Искаше не искаше водолаза излезе и те го провериха и заминаха.
Ужас, думи нямам! Па да го беха изтеглили с маркуча. Кво толкоз, ше му тече кръв откъдето се сетиш, може да поумре малко, ма нали ше го проверят. Баси овчарите, дето има.
Не може да няма някакъв начин да се оплачеш. Те тия са...живи пирати!
Не може да няма някакъв начин да се оплачеш. Те тия са...живи пирати!
Разликата между английските ,руските и българските форуми:
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
- evgeni jordanov
- вече хвърля и на тежко
l14o написа:Сега ще разкажа един случай от есента.Катер отива да проверява водолаз който вади рапани.На лодката отгоре нямаше никой, човека беше сам и беше слязъл под водата.Не беше с бутилки, а с компресор и маркуч.Че тези които използват компресор и сами са луди е друг въпрос.От катера спуснаха Rib да отиде да провери лодката.Започнаха да му дърпат маркуча за въздуха да излиза, обаче водолаза не ще.Тия взеха че му одрязаха въжето на котвата.Лодката тръгна бързо, защото имаше североизточен вятър и се насочваше право в камъните.Искаше не искаше водолаза излезе и те го провериха и заминаха.
Те тия са пълни олигофрени бе!!! Аре щото не иска да излиза отрежете му маркуча, удавете го, потопете му лодката! Какви хора сте?! Тия катери вече се чудя дали са спасителни или не?!. Нямам думи...
Каквато ни е държавата в момента, така няма да се оправим още 50 години, но дано да греша
Това, което не ни убива, ни прави по-силни!
-
- научил се да хвърля
Драги колега,не трябва да обиждаш пиратите.Тия са си най-обикновени чобани,кой ги знае от кои тръни са се измъкнали и дошли по морето да раздават тяхна си справедливост.Точно такива развалят понятието ЧОВЕК.Шморхи написа: Те тия са...живи пирати!
Водолаза е разбрал че ще го проверяват и нарочно не е излязъл, ама чак пък да му срежеш въжето.......Мисля че има доста по-големи нарушители в морето от него.Вместо да се занимават с тях , те отиват да тормозят човека който се трови като използва компресор.Ама какво дас е прави....Булгаристан
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Малко се изместваме от темата колеги.
Малко по-нагоре съм дал линк към тези проблеми дето сега се коментират.
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=2&t=30806
Малко по-нагоре съм дал линк към тези проблеми дето сега се коментират.
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=2&t=30806
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Evgeni Jordanov написа:Извинявай, да те попитам, Evgeni Jordanov ли ти е истинското име?
- evgeni jordanov
- вече хвърля и на тежко
ДАAlexHD написа:Извинявай, да те попитам, Evgeni Jordanov ли ти е истинското име?
-
- новобранец
- Обратна връзка:
И си 12кл (аботуриент) в ТКК-то с корабоводене?Evgeni Jordanov написа:ДАAlexHD написа:Извинявай, да те попитам, Evgeni Jordanov ли ти е истинското име?
Моя съвет е да си влезеш с морското, то просто си е морското
- Моряка
- кандидат преподавател
А твоето име и презиме какво е Не е лошо да се познаваме Всеки тръгва от нулата и постига нещо,пък и всеки от нас го е преживялAlexHD написа:И си 12кл (аботуриент) в ТКК-то с корабоводене?Evgeni Jordanov написа:ДАAlexHD написа:Извинявай, да те попитам, Evgeni Jordanov ли ти е истинското име?
А сега де?
- evgeni jordanov
- вече хвърля и на тежко
Не, 11 клас съм, с корабоводенеAlexHD написа:И си 12кл (аботуриент) в ТКК-то с корабоводене?
А откъде се познаваме, колега?
Моето или неговото презиме?Моряка написа:А твоето име и презиме какво е Не е лошо да се познаваме
- Моряка
- кандидат преподавател
Аз твойте ги знам бре ,но неговите не,имам чуството че се е регистрирал с този ник само да те пита ти ли си. Може да го е срам колегата Е поне се разбра ,че той те знае.УспехEvgeni Jordanov написа: Моето или неговото презиме?
А сега де?
-
- новобранец
- Обратна връзка:
E добре, останах с впечатлението, че си 12кл, а там знам, че няма Евгении. Не се познаваме.Evgeni Jordanov написа:Не, 11 клас съм, с корабоводенеAlexHD написа:И си 12кл (аботуриент) в ТКК-то с корабоводене?
А откъде се познаваме, колега?
Моето или неговото презиме?
Регистрирал съм се, защото събирам инфо за лодки и двигатели, да се надяваме др сезон да съм на вода. Даже рибар не съм.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Поразходи се тука http://forum.nariba.com/viewforum.php?f=29AlexHD написа:
Регистрирал съм се, защото събирам инфо за лодки и двигатели, да се надяваме др сезон да съм на вода. Даже рибар не съм.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Mersi, КИРО, аз вече почти съм се ориентирал - 4-4.3м надуваема с ал дъно и 15 коня, ама пусти му двигатели много скъпи все едно си купувам 3 лодки.