Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Риболов Сладководен раздел Специализиран риболов ТролингТролинг на Жребеца
Модератор: bobopeli
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Тролинг на Жребеца
Такова безрибие е сковало форума,че не ми се и псува даже!Добре,че Вестел фана случайно една по-едра риба миналата година за самочувствие!Инак сега трея да чекаме 10 години за втора,та да развърже езика!
Беше ми домиляло за теб!Troli Rapala написа:Такова безрибие е сковало форума,че не ми се и псува даже!Добре,че Вестел фана случайно една по-едра риба миналата година за самочувствие!Инак сега трея да чекаме 10 години за втора,та да развърже езика!
Честно,дойдох да те видя
Прав си за рибите! Хората се доказват във времето,не с една или две случайни риби.
Но Вестел е риболовец и не е редно,а го хапеш. Той е възпита,като Спокомиро.
- robber_79
- ще става разбирач
Щом мълчат, значи ловят! )) Емо,браво за слуката. На кльонк ли го тресна?
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
9
Не винаги е така.Лично се вълнувам от тролинга на Жребеца и през 2015 та не чух дори и слух за голяма риба.Та не знам снимки от Искъро какво общо имат с Жребчево:-),освен да заблудят някого.При теб как беше Роби тролинга по Жребеца? Аз преди Забраната треснах една 6-ка и повече не съм стъпвал там.6-ките са ми 90% от сомовете през годините и понякога са доста борбени, веднъж една успя да ми завърти лодката.robber_79 написа:Щом мълчат, значи ловят! ))
- robber_79
- ще става разбирач
Здрасти Троли, от близо година не съм в БГ. и ги ловя на Жребеца само пред компютъра .
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
И аз така.Май никой не троли вече там и гьола се е напълнил с риба. Ще правим теми от новите места,че България се обезриби от към риболовци.robber_79 написа:Здрасти Троли, от близо година не съм в БГ. и ги ловя на Жребеца само пред компютъра .
Аз имам 19-ка!!!
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Това е добре.Друго?.Някакви проблеми с рибите? Лодки имаше ли яко?
Рибата е от Ивайловград.Troli Rapala написа:9Та не знам снимки от Искъро какво общо имат с Жребчево:-),освен да заблудят някого.При теб как беше Роби тролинга по Жребеца?robber_79 написа:Щом мълчат, значи ловят! ))
Радвам се,че си сменил тона на писане.
2015г, яз Жребчево
Тубата е 11л.,а водата в нея е оригинална на Девин!
Имам няколко клипа за нощен тролинг на яз. Жребчево с бели риби,но ме мързи да ги качвам в ю-туб и след това тук.
Хванахме също две сомета с незначителни размери.Действието се развива август,когато риболова беше куц и никой,не хващаше риби.
Тубата е 11л.,а водата в нея е оригинална на Девин!
Имам няколко клипа за нощен тролинг на яз. Жребчево с бели риби,но ме мързи да ги качвам в ю-туб и след това тук.
Хванахме също две сомета с незначителни размери.Действието се развива август,когато риболова беше куц и никой,не хващаше риби.
- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Здраевейте колеги ,
Доста време не дъм писал и виждам , че никой не дава инфо. Винаги има причина за това. Утре мисля да направя първи опит на трилинг на Жребчево и няма инфо. Вече сме април и няма инфо, какво става?
От мен инфото е , че дава мирна на боклука: следователно " той е там и чака"
Доста време не дъм писал и виждам , че никой не дава инфо. Винаги има причина за това. Утре мисля да направя първи опит на трилинг на Жребчево и няма инфо. Вече сме април и няма инфо, какво става?
Ти сам си стигнал до правилния извод.val написа:Здраевейте колеги ,
Не съм много сигурен,три дне на боклуците нищо-не много лодки но никой нищо.Говоря за сряда четвъртък и петък сега дето минаха.Събота и неделя на Копринка поне бяла риба за забавление,нищо че е забранена-всички върнати....sara2 написа:Ти сам си стигнал до правилния извод.val написа:Здраевейте колеги ,
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Събота от обяд до към 17.00 се хванаха около 10 бр. мерни но само по размер. Утре пак ще се пробваме за нещо по-така.