Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Риболов Сладководен раздел Специализиран риболов ТролингТролинг на Жребеца
Модератор: bobopeli
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Тролинг на Жребеца
Направи тема с твоя тролинг и с удоволствие ще я чета,защото твоите дестинации са ми логистично-далечни и по-скъпи,та не мога да си ги позволя! Надявам се да довършат скоро магистрала "Струма" и да ти стана конкуренция!Vid написа:Това сега го видях....Troli Rapala написа:Vid,пак се буташ къде не ти е работа! Нито си тролингист,нито одиш по Жребеца,па и правиш неверни квалификации без нужния интелектуален багаж за това! Седи си у Гърция и Турция
Тролингист съм, ама не на Жребчево, а по турското и гръцко море. Лодка нямам, ама си наемам.... или ползвам такава на приятели регистрирана в съответните държави...
Верно, че се набърках в тази тема, където не съм компетентен. Щото, то цял ден да бръмчиш по Жребчево и я уловиш една риба, я не.., си е приключение. Жребчево го оставям на Троли, да си го троли..
Е, все пак не съм много прегрешил сред компетентните, просто дадох едно мнение за кофти снимка във форум, кВо толкоз?? Лично, вече тук не публикувам снимки.
ПП-Колко струва лодка под наем?
- 6tukara
- ще става разбирач
80 евраки на ден без бензина това са цените в северна Гърция - Халкидики - Тасос.Troli Rapala написа:
50 евраки на ден същата лодка в района на Левкада.
АКО ИМА РИБА И НА БАСТУН, ЧЕ СЕ ХВАНЕ
- petro_op
- ще става разбирач
На Тасос и по 50 евро има лодки, че и надолу
Колега да ти давам мойта срещу 40 евраки на ден бе, хем ше закърпя бюджета, хем щи излезе на полвинаки6tukara написа:80 евраки на ден без бензина това са цените в северна Гърция - Халкидики - Тасос.Troli Rapala написа:
50 евраки на ден същата лодка в района на Левкада.
По-голям шаран от рибаря няма...
- 6tukara
- ще става разбирач
Нали не си помисляш че с твойто коритце може да се влезе в морето.pacho69 написа: Колега да ти давам мойта срещу 40 евраки на ден бе, хем ше закърпя бюджета, хем щи излезе на полвинаки
АКО ИМА РИБА И НА БАСТУН, ЧЕ СЕ ХВАНЕ
Като нагазя някой ден ще споделя6tukara написа:Нали не си помисляш че с твойто коритце може да се влезе в морето.pacho69 написа: Колега да ти давам мойта срещу 40 евраки на ден бе, хем ше закърпя бюджета, хем щи излезе на полвинаки
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Дебело ми е 40 евраки,па че си одим с моя Мичурински леген!
Остава да и сложиш две-три стойки и след десетина години опит ще хващаш колкото Троли-сега!
Честита да ти е първата твърда лодка!pacho69 написа:Като нагазя някой ден ще споделя6tukara написа:Нали не си помисляш че с твойто коритце може да се влезе в морето.pacho69 написа: Колега да ти давам мойта срещу 40 евраки на ден бе, хем ше закърпя бюджета, хем щи излезе на полвинаки
Остава да и сложиш две-три стойки и след десетина години опит ще хващаш колкото Троли-сега!
Мерси Troli аз бърза работа няма братче, виж мерак и търпение колкото искаш. Утре заминавам за Старозагорско за 2 ндели и смятам да погазя с лодката по жребеца, знам ли може и някоя риба да хвана? Инак повече от две пръчки нямам намерение да пускам, сега се ослушвам какви стойки да си спретна - купешки или маде ин Дъблин (с.Дъбово)
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Пачо69,твоята схема е отработена до съвършенство от Колегата-Sampo и бачка перфе на Жребеца! Свържи се с него и това ще е твоето богатство в риболова=безценния му опит с лодка-Романтика! Добре дошъл в клуба на Малките лодки с Големите риби!
10х за инфото, ще се опитам да се свържа с него (ма май имам бегъл спомен, че скоро се запознахме) инак съм , като Крали Марко вече с оборудването , Ъгли стици,мъгли стици, цяла торба с воблери - Рапала, мапала някви Салам ли бяха кви , то не бяха плитко, дълбоко газещи, даже мое и някой потъващ да има знам ли... та съм се запътил и аз барабар Петко с Мъжете, пък да видим кво ше станеTroli Rapala написа:Пачо69,твоята схема е отработена до съвършенство от Колегата-Sampo и бачка перфе на Жребеца! Свържи се с него и това ще е твоето богатство в риболова=безценния му опит с лодка-Романтика! Добре дошъл в клуба на Малките лодки с Големите риби!
- vestel
- новобранец
Troli Rapala написа:Дебело ми е 40 евраки,па че си одим с моя Мичурински леген!
Ооопс
и Сунголарето ли е на тролинг на Жребеца
сулката ка ли че ни е ем там местото ... за костурягите ... бива
Тролинг - на Жребеца - и само за СОМ
- Поморийския
- ще става разбирач
Месарче гладно кандидат преподавателvestel написа:Troli Rapala написа:Дебело ми е 40 евраки,па че си одим с моя Мичурински леген!
Ооопс
и Сунголарето ли е на тролинг на Жребеца
сулката ка ли че ни е ем там местото ... за костурягите ... бива
че тя бутилката е по голяма бре
Да не е 5 литрова
-
- ще става разбирач
Колко градуса е водата?? Колеги
- vestel
- новобранец
Студена е ... не бързай толковаKrasi-ribata написа:Колко градуса е водата?? Колеги
Тролинг - на Жребеца - и само за СОМ
-
- новобранец
Утре по обяд ще дърпа на тъмни и лилави воблери,такива като за нощен тролинг...............заради затъмнението