Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Риболов Сладководен раздел Излети Водоеми и рекиЯнтра- всичко за и по реката
Модератор: sapuna
Re: Янтра- всичко за и по реката
За неделя това ми казаха.....за през седмицата незнам!Колегата с питанката може да тръгва спокойно!:)
- stefan4etoo
- сериозен играч
В неделе е имало някой друг рибар с бая каракуди
- stefan4etoo
- сериозен играч
Бяхме зе запътили натам от Каранци,понеже там беше пълно капо ама стигнахме само до Ресен,и поуттарвахме капото с някой кефал и скобар
И аз бях тръгнал натам,но ме отказаха и отидох на Първомайци.Там само един скобар за 2 часа и той затърмъчен.
Малко инфо за Янтра във В.Търново и околностите:
На моста към махалата под Царевец е замръзнала от към плитката част.
На Мавриков-всичко е лед.
На моста на Долна Оряховица лед нямаше никъде.
На моста на Драганово-реката е замръзнала от към двата бряга. Имаше само 1 рибар и той хвърляше от самия мост по средата на реката.
На моста към махалата под Царевец е замръзнала от към плитката част.
На Мавриков-всичко е лед.
На моста на Долна Оряховица лед нямаше никъде.
На моста на Драганово-реката е замръзнала от към двата бряга. Имаше само 1 рибар и той хвърляше от самия мост по средата на реката.
Айде да видим кой ще си признае-днес между двата моста до Каранци народ много и ловят.Някой ще се похвали ли с какво и колко....?Ако може и снимки ,още по-добре.
Късмет.Всичко е до късмет.
- stefan4etoo
- сериозен играч
Верно ли бе??? Как се когато не сме там ловят Не чакай да се похвали някой,камоли и снимкиПавел Три написа:Айде да видим кой ще си признае-днес между двата моста до Каранци народ много и ловят.Някой ще се похвали ли с какво и колко....?Ако може и снимки ,още по-добре.
Иначе обаждат се от време на време те таквиз
- къца - кълве
- сериозен играч
Който си го може, нищо не му пречи.stefan4etoo написа:Верно ли бе??? Как се когато не сме там ловят Не чакай да се похвали някой,камоли и снимкиПавел Три написа:Айде да видим кой ще си признае-днес между двата моста до Каранци народ много и ловят.Някой ще се похвали ли с какво и колко....?Ако може и снимки ,още по-добре.
Иначе обаждат се от време на време те таквиз
- stefan4etoo
- сериозен играч
Къци като се постопли ша снимам и кефалите на твойте фофлерчета
Ма сигурно ша си взема и от новия модел убийци да ги съпоставя със старите кефалотрепачи.
Ма сигурно ша си взема и от новия модел убийци да ги съпоставя със старите кефалотрепачи.
- къца - кълве
- сериозен играч
Желая ти мнооо.....го здраве и весели празници. Същото пожелавам на всички, които четат тези редове.stefan4etoo написа:Къци като се постопли ша снимам и кефалите на твойте фофлерчета
И къде казваш "обаждат се таквиз " ? Горе-долу такива ловя такива дето се влива река Елия в Янтра.
Късмет.Всичко е до късмет.
- stefan4etoo
- сериозен играч
Тва е на КаранциПавел Три написа:И къде казваш "обаждат се таквиз " ? Горе-долу такива ловя такива дето се влива река Елия в Янтра.
Изненада ме с тая р.Елия не съм я чувал?!?!?
- stefan4etoo
- сериозен играч
Не тва беше по предния ден и имаше само 5-6 човека,а къде е тая Елия и аз не съм я чувалПавел Три написа:Там .....в навалицата ...