Всичко за Паламуда!!!
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- tiktak
- ще става разбирач
Re: Всичко за Паламуда!!!
От България е, ама отпреди 10 -15 години. Жълтите номера, Бургаска регистрация - Б 3579 А.
Въйййй, туи нещо от таляните ли е, от мрежи ли е, или от какво?shok1 написа:Жигата едвам качи баира,за малко да скъсам веригата
ето:http://195.149.248.189:8080/2010-09-29/ ... c6cc983c33
addicted to the wind !
Тая снимка братлета е от предния паламуден цикъл преди около 7-8 години ......ама няма лошо дано и тая година е такава (дай боже да се поскъси малко тоя цикъл мамка му...да не е баш като при жените ама на 12-тина месеца да стане нема се коркаме).Поздрави и лек ден
Вьььььь,,,... мари маикоо-бегаи заико, едно ремарке паламуд, тука има ич да не за три хиляди бьлгарски льва риба. а сега де.
ето и една снимка от мен http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2167 ... cM5JU0.JPG
Последно промяна от joniko на Пон Окт 11, 2010 8:26 am, променено общо 1 път.
joniko написа:ето и една снимка от мен
Извинявайте колеги сега вече снимката си е на мястото
-
- новобранец
Вчера на Бяла 4 бр. хубави циганки.Чепарето купено -20 бр. 2 ''0'' куки,черно перо със зелено ламе,бидеми/майка- 0,40/0,60 ,бидем 30 см.Имам проблем обаче,бидема много се ''къдри''.Колегата РОЕВ ми подари 5 пера от щъркел и сега и аз ще вържа едно чепаре.Какви бидем да сложа за да не се ''къдри''.
- radostin83
- новобранец
вчера на нос калиакра са хванали много паламуд и циганка на около 50м дълбочина което ще рече на около 8 до 10 километра на 90 градуса от болата...но днес нестава за нищо,много лошо време