Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Риболов Сладководен раздел Тактика Изкуствени примамкиИзкуствени примамки!!!
Модератор: sestrata
Re: Изкуствени примамки!!!
Много яки рибки, пробвал съм 2-3 пъти но слаба работа
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Аз пък да попитам за силиконовите рибки.В събота на Дяково пробвах и костура гонеше ама стига до нея и се отказва или само почуква и това е,пробвах всякакви размери и цветове,водех ги без и със прекъсване,с придърпване и нищооо,а накрая на 4-5 метра от мен преди да го извадя се събираха сигурно 10тина костура след него.После закачих воблер на него 3 хванах и то с придърпвания.В мен ли е грешката ??????
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.
[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.
[url]http://maximo.bg/url]
Ами колега, може би дяковските костури си искат воблера и това е
И аз съм имал такъв опит. Воблера ти, ако е бил със сачми вътре, става много по неустоим
за костура.
И аз съм имал такъв опит. Воблера ти, ако е бил със сачми вътре, става много по неустоим
за костура.
Пробвал ли си силиконови рибки с вградено UV: http://www.varna-fishing.com/1048107910 ... 21080.htmlDimitar_allianz написа:Аз пък да попитам за силиконовите рибки.В събота на Дяково пробвах и костура гонеше ама стига до нея и се отказва или само почуква и това е,пробвах всякакви размери и цветове,водех ги без и със прекъсване,с придърпване и нищооо,а накрая на 4-5 метра от мен преди да го извадя се събираха сигурно 10тина костура след него.После закачих воблер на него 3 хванах и то с придърпвания.В мен ли е грешката ??????
Няколко пъти съм ги ползвал с доста добър успех.
-
- кандидат преподавател
На всякъде е различно -тук,в нашата планина,силикона на всякъде е "губещ"в сравнение с другите изкуствени примамки-имам събрана много информация,за да направя тази констатация,но не ми стига опита,за да ви обясня защо е така...
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Ицо , излишно го подценяваш силикона . Точно по вашите виалети преди две години направих доста добри риболови на "гагаляга" и силиконов червей , докато на джелеза , пласмаси и дървета , резултата беше доста по-скромен .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
-
- кандидат преподавател
Виж сега,вярвам ти,щото ти по такива въпроси си много напред ,както си забелязал,не се слагам за авторитет по изкуствените примамки и всички въпроси на спининг-риболова,ама ... просто гледам какво се случва при мен и особено при колегите,ловящи на изкуствени примамки от двадесет и кусур години насам тук ,из моя вилает,та за тва ги пиша тези неща
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Ще взема да и пратя няколко гагаляги , да ти обясня как да ги ползваш , ама ш ти се събере много черпене сметам
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
- Vid
- кандидат преподавател
Силикона много добре си работи и през лятото. Последната ми уловена риба-щука към то 1,5кг. на Марица бе именно на туистър на Уейк. Интересното беше, че едно малко заливче го "пребродих" 50-тина пъти с въртележки, клатушки и воблери и не ще... Сложих силикона като проводката е почти степенчата, но по близо да равномерната. На второто замятане - удар без риба, на петото я закачих.
Та, си мисля и силикона си работи добре през лятото, като трябва да се води по скоро с равномерна дънна проводка и да се ползва не стандартния монтаж с една кука, а този с нанизани двойници и тройници в силикона.
Та, си мисля и силикона си работи добре през лятото, като трябва да се води по скоро с равномерна дънна проводка и да се ползва не стандартния монтаж с една кука, а този с нанизани двойници и тройници в силикона.
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
-
- кандидат преподавател
П.И.,никога не ми се е опирало черпенето,ако се налага,ще ти пратя кашонче с реципрочни благини ,за да нямаш съмнения по такива въпроси,ама продължавам да съм абсолютен песимист за ефективността при използването на такива изкуствени примамки тук-на Къндър в дивия,зад Макчу Пикчу,зад картофите После,ще ми отвориш голям проблем,щото тукашните търговци не знаят какво е това лека глава с малка кука,за да стават за гагалягите и силиконови червеи-извъобще не се намират такива неща.Остави ме да си тъна в назадничавото използване на блеснички и воблерченца...то си е кеф,ако и често да се случва да нямам даже едно "чукване"-самата гимнастика с балета по камъните и "катите"с размахването на пръчка и ръце си струват един половин живот.
- vobler4o
- вече хвърля и на тежко
какво ще кажете за този силикон http://www.bent-fishing.com/getImage.ph ... 20WA07.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;
Тайната на успеха се крие в това - човек да не се страхува да експериментира!!
ето една доста добра примамка за распери и не само
- Прикачени файлове
-
- V-Blade-20.png (181.33 KiB) Преглеждано 5537 пъти
-
- V-Blade-14.png (111.11 KiB) Преглеждано 5537 пъти
-
- V-Blade-7.png (99.13 KiB) Преглеждано 5537 пъти
Мн. съм бос в спининга.
Ще помоля да ми препоръчате воблер (7-8лв) и блесни за Костур и Сулка едновременно, ако има такива де
П.п. Един такъв, как ще е ?
http://www.bulit2000.com/formax-vantage-8601-003" onclick="window.open(this.href);return false;
Ще помоля да ми препоръчате воблер (7-8лв) и блесни за Костур и Сулка едновременно, ако има такива де
П.п. Един такъв, как ще е ?
http://www.bulit2000.com/formax-vantage-8601-003" onclick="window.open(this.href);return false;