Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Риболов Сладководен раздел Специализиран риболов Спинингов риболовСпининг макари - кой, какво развърта ???
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Спининг макари - кой, какво развърта ???
Подари му Сахарата, а ти си купи Заубер. Тъкмо ще имаш база за сравнениеplamen_shopov написа: Може пък да му подаря едното ми Nasci 4000 FI което е все още ново и да си направя подарък Stradic или нещо по-добро.....
-
- новобранец
8
Явно ще се купува някой Twin Power втора ръка за мен или пък нов Stradic, а резервното Nasci 4000 ще отиде за подарък.
Доста говорих по въпроса с Румен Попов, а той ми тунингова и обслужва макарите и съм склонен да му вярвам, то никак не ми препоръчва Заубера.rap66 написа:Подари му Сахарата, а ти си купи Заубер. Тъкмо ще имаш база за сравнениеplamen_shopov написа: Може пък да му подаря едното ми Nasci 4000 FI което е все още ново и да си направя подарък Stradic или нещо по-добро.....
Явно ще се купува някой Twin Power втора ръка за мен или пък нов Stradic, а резервното Nasci 4000 ще отиде за подарък.
- preparatos
- вече хвърля и на тежко
-
- ще става разбирач
Честит такъм колега,много риби да ти извади.Предполагам си ловил някъде около Пазарджик,слез малко по-надолу.Можеш да започнеш от сметището на Цалапица,и да караш до Пловдив.Там няма начин да не севтосаш такъма.Успех и наслука.
- preparatos
- вече хвърля и на тежко
Мерси, за пожеланията, колега! Ха, дано!.....Далечко ми е малко пазара /за радост/, но живи и здрави на по късен етап, непременно, ще отида към вашия край….
-
- новобранец
Здравейте момци,тъй като основния риболов който практикувам от 15 г. е шаранджийския,малко занемарих спининга,риболова на щука и болонезето(ходя но главно късна есен и зимата) . Прочетох всички страници в тая тема и тъкмо се бях засилил да взимам един Заубер 3000 (имам такъв 2000 на едното боло и съм доволен) и един колега качи снимки с преебана дръжка,друг каза че не била ОК,сега се чудя да взимам ли такава или нещо друго... общо взето да се върнем на въпроса :коя е най добрата макара до 200 лв... и коя до 300 лв... дано не ме псувате много за това че може би ще дъвчеме пак едно и също...
Бъди играч на терена,а не в съблекалнята...
plamen_shopov написа: 8Доста говорих по въпроса с Румен Попов, а той ми тунингова и обслужва макарите и съм склонен да му вярвам, то никак не ми препоръчва Заубера.rap66 написа:Подари му Сахарата, а ти си купи Заубер. Тъкмо ще имаш база за сравнениеplamen_shopov написа: Може пък да му подаря едното ми Nasci 4000 FI което е все още ново и да си направя подарък Stradic или нещо по-добро.....
Според бюджета, размера, теглото и предавателното число, shimano модел след 2017 за евтините (sahara, sedona), stradic, или Daiwa LT серията.Zdraveca_10 написа:....коя е най добрата макара до 200 лв... и коя до 300 лв... дано не ме псувате много за това че може би ще дъвчеме пак едно и също...
-
- новобранец
Мерси приятелче !!! Не че не зяпам постоянно каталози,мнения и т.н. Но друго е някой запознат от близо... мисля на първо време един Заубер 3000 да заприходя...rap66 написа:Според бюджета, размера, теглото и предавателното число, shimano модел след 2017 за евтините (sahara, sedona), stradic, или Daiwa LT серията.Zdraveca_10 написа:....коя е най добрата макара до 200 лв... и коя до 300 лв... дано не ме псувате много за това че може би ще дъвчеме пак едно и също...
Бъди играч на терена,а не в съблекалнята...
Колеги дайте ми предложение за макара, за въдица 2.20, 3-12 грама акция. Чудя се за моделите на Рьоби - Заубер, Екусима или Виртус.
- Martin Mihailov
- учете се от него
Имам екусимата 1000.За мене е много добра макара .При положение че я натоварвам всека седмица яко.Ползвам я вече две години и оплаквания за сега немаСпартак написа:Колеги дайте ми предложение за макара, за въдица 2.20, 3-12 грама акция. Чудя се за моделите на Рьоби - Заубер, Екусима или Виртус.
След три години яко тормозене в морска вода реших най-накрая да "пенсионирам" Ryobi Zauber CF 4000. Не съм я отварял никога и не й е правена никаква профилактика. Още е в топ състояние,но минах на по-класни макари.