Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Мероприятия Срещи и КупониБлаготворителна акция 11
Модератор: sapuna
Re: Благотворителна акция 11
emo vasilev написа:Във вторника или срядата ще се чуя пак с дома и тогава ще направим план.Предполагам,че ще бъде както миналата година .Но първо да видим какво сме събрали и от какво имат нужда .
Емо,
А с транспорта как стоят нещата?
- emo vasilev
- сериозен играч
Ивака е с бус , ние сме с ван ,Сашо с ван и сигурно ще има още няколко коли.
ОК. Ако е нужно, ще правим втори курс.
- СЪНДИ
- вече хвърля и на тежко
За голямо съжаление,аз съм без автомобил.Тази година ще разчитам на г-н.Жечев.Дано е сериозенemo vasilev написа:Ивака е с бус , ние сме с ван ,Сашо с ван и сигурно ще има още няколко коли.
Не е важно колко си живял.А как си живял.
- emo vasilev
- сериозен играч
И така..... в дома имат нужда от :
консерви грах и зелен фасул ,домати, кисели краставички,лютеница,компоти ,конфитюри ,боб ,леща,захар ,домашна юфка,фиде,маргарин,пастет,русенско ,маслини,халва,моркови ,чесън,мандарини,портокали.
Осигурени в добри количества имат - картофи ,лук и зеле.
Та ще трябва да повторим упражнението от миналата година , а именно -
Графика е следният :
Към 8ч. ще направим среща при консервите - в Д и Д Комерс - до гарата на Захарна фабрика
42.714153,23.296674- това са координатите на склада ,освен бурканите ще видим още какво можем да вземем .
Някъде след 9ч. ще сме на слатинската борса 42.678517, 23.383219 - ще продължим със списъка и ще наместим останалите пари -, след това - в Нови хан !
Отец Иван в събота има служба в някакъв манастир и няма да може да ни посрещне ,това ще направи отец Григорий.
консерви грах и зелен фасул ,домати, кисели краставички,лютеница,компоти ,конфитюри ,боб ,леща,захар ,домашна юфка,фиде,маргарин,пастет,русенско ,маслини,халва,моркови ,чесън,мандарини,портокали.
Осигурени в добри количества имат - картофи ,лук и зеле.
Та ще трябва да повторим упражнението от миналата година , а именно -
Графика е следният :
Към 8ч. ще направим среща при консервите - в Д и Д Комерс - до гарата на Захарна фабрика
42.714153,23.296674- това са координатите на склада ,освен бурканите ще видим още какво можем да вземем .
Някъде след 9ч. ще сме на слатинската борса 42.678517, 23.383219 - ще продължим със списъка и ще наместим останалите пари -, след това - в Нови хан !
Отец Иван в събота има служба в някакъв манастир и няма да може да ни посрещне ,това ще направи отец Григорий.
В Захарна фабрика.
Аз съм на бачкане,но ще мина само там,
За малко.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Мир любов и щастие за всички
Риболовци.
Риболовци.
- СЪНДИ
- вече хвърля и на тежко
Здравейте!Току що ми звъннаха от ф-ма.Стробайлс.Събота ще вземем мандарините и портокалите от склад №4 Дружба.Там ще НАТОВАРИМ и други неща от фирмата която стопанисва склада.Молбата ми е да помислим за транспорта тъй като не е малко количеството.
Тел.ми е 0888246694 Сандо
П.П.Говорих със фирма."СоКар" ЕООД която продава и отдава под наем хладилни Бусове.В петък ми дават един Бус за нашата кауза.
Тел.ми е 0888246694 Сандо
П.П.Говорих със фирма."СоКар" ЕООД която продава и отдава под наем хладилни Бусове.В петък ми дават един Бус за нашата кауза.
- emo vasilev
- сериозен играч
Браво Саше , тъкмо се чудех дали ще се справим с транспорта !
Както Тодор Маджаров писа по-горе ,нашата фейсбук група РИБОЛОВ ЗА ВСЕКИ се включи в кампанията. Бяхме събрали пари за зарибяване на някой водоем ,но те така и не бяха достатъчни. Организирахме запитване в групата и почти единодушно решихме да дарим парите за дома за сираци "Нови Хан" Дано успеем малко поне да зарадваме тези деца и да посрещнат коледните празници щастливи и усмихнати.
- Todor_madjarov
- научил се да хвърля
Парите,както обещахме от екипа на Риболов за всеки във фейса,са преведвни.Сумата се оказа малко повече от 200,а именно 320лева.
Дано зарадват няколко подрастващи деца от дома за празниците.
Знайте,че добрите хора в България са много повече от утайката,с която ни заливат по медиите.
Наслука!!
Дано зарадват няколко подрастващи деца от дома за празниците.
Знайте,че добрите хора в България са много повече от утайката,с която ни заливат по медиите.
Наслука!!
По-голяма от една ,където я изтървах,хваната още нямам.
Рибарска мъдрост!
Рибарска мъдрост!
- emo vasilev
- сериозен играч
Благодарности момчета ,живи и здрави да сте !
- СЪНДИ
- вече хвърля и на тежко
Еваларка Ви Момци!
Весели Коледни и Новогодишни Празници!!!
Весели Коледни и Новогодишни Празници!!!
Аз ще взема и големия бус, както миналата година.
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Нямаше ме известно време, моята лепта ще я дам на място пред борсата. В колата мога да взема малко багажец и аз. Пореден задължителен респект към всички вас, момчета!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Хайде не останаааа
Ако не ме тръшне грипа ще съм с колата.
В мен има 280лв от колеги и приятели.
Ако не ме тръшне грипа ще съм с колата.
В мен има 280лв от колеги и приятели.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.