Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Риболов Сладководен раздел Излети Къде и какво кълве в момента.яз.Дяково
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: яз.Дяково
Колеги как е костура?
- Батко Емо
- разбира нещата
Костура си е добре,с мрежа ли си или комбайн,да ти кажа къде е?
Не с въдици от брега
Вчера баща ми е бил под тополите и на рибка не е имал пипане. Цял ден 2 уклейки.
Днес бяхме с още четирима приятели. Сутринта - една каракуда 600 грама на фидер на червей, една беззъба щука около 800 гр. на щипок (разбира се пусната на момента), много малки костурчета, толкова дребни рядко съм виждал на рибе да налитат и няколко червеноперки. Плюс доста пипания от досадни раци. Около 12 ч. задуха вятър и пред нас завря от уклей и така до 17:00, когато си тръгнахме. За уклея дори не се налагаше да захранваме и се ловеше на всякаква дълбочина. Язовирът е спаднал доста, но не драстично.
Здрасти Новобранец,
Изненадващо добър улов за това време на годината. Браво! От коя страна на язовира бяхте?
Изненадващо добър улов за това време на годината. Браво! От коя страна на язовира бяхте?
На кременишкия залив, но не под тополите, а го заобиколихме целия и от другата страна докъдето се стига с колаЗлаГад написа:Здрасти Новобранец,
- 6tukara
- ще става разбирач
Здравейте, риболова от лодка там разрешен ли е и събота и неделя има ли много джетове.
АКО ИМА РИБА И НА БАСТУН, ЧЕ СЕ ХВАНЕ
Здравейте,
Колега 6tukara, не съм сигурен от вчера имаше 2ма колеги с лодки и нямаха проблеми. Даже имаше проверка от ИАРА както си трябва с пускане на маломерна риба и всичко )
Относно риболова, бях само на фидер от 9 сутринта до 7 вечерта...и имаше толкова много раци, че съм потресен (за първи път съм на язовира, бях точно под тополите) Та из между раците имах 3 морунажа по 200 - 250 грама и един уклей.
Прави впечатление, че има много рибки и костура гонеше почти през целия ден.
Поздрави
Колега 6tukara, не съм сигурен от вчера имаше 2ма колеги с лодки и нямаха проблеми. Даже имаше проверка от ИАРА както си трябва с пускане на маломерна риба и всичко )
Относно риболова, бях само на фидер от 9 сутринта до 7 вечерта...и имаше толкова много раци, че съм потресен (за първи път съм на язовира, бях точно под тополите) Та из между раците имах 3 морунажа по 200 - 250 грама и един уклей.
Прави впечатление, че има много рибки и костура гонеше почти през целия ден.
Поздрави
- 6tukara
- ще става разбирач
Благодаря, ще се пробвам, но все нещо ми излиза и не мога да стигна до там.Voyvodov написа:Здравейте,
......................
Поздрави
Наслука!
АКО ИМА РИБА И НА БАСТУН, ЧЕ СЕ ХВАНЕ
Колеги , някой с прясна информация за водоема ? От коя страна се лови на брега ? На какво кълве ?
- Батко Емо
- разбира нещата
Ако некой има желание,да каже как е нивото на язовира?Благодарим предварително!Нощнио май го разрешиха там?
Нивото е фул макс, а нощнио не е разрешен тама
- Батко Емо
- разбира нещата
Благодарско!Винаги съм бил на мнение,че има ли ниво,браковете не моат да напраат нищо на водоемо!Докторе я сметам вече да е разрешен нощнио,че питам!?