Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Риболов Сладководен раздел Специализиран риболов Риболов на тежкоБрой царевички
Модератор: sapuna
- Антон Тонев
- сериозен играч
Re: Брой царевички
Такъв ли бре МитеДимитър Чаушев написа:Сиси за пореден път не те разбирам , как на какъв ,на дъно бе пич , 100 грама олово ,сейфти клипс , 2 номер Оунър ,10 сантима повод , 16 кила риби (на диво ей ) чужбинското име не го знам ,вие сте по именатаcucko написа:На какъв монтаж е косъма за 1 зърно ?!Димитър Чаушев написа:
Ще кажа че много бързаш с резултатите ! много бързо се отказваш от косъма ,а на него са най големите риби !
иначе по-темата ,1 зърно , то изглежда най естествено на дъното на което е пръснато царевица .
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
-
- разбира нещата
Почти , повода ми е без покритие и вместо ринг силиконов шлаух , застопоряването на царевицата на косъма си го откраднал от мене ейАнтон Тонев написа:Такъв ли бре МитеДимитър Чаушев написа:Сиси за пореден път не те разбирам , как на какъв ,на дъно бе пич , 100 грама олово ,сейфти клипс , 2 номер Оунър ,10 сантима повод , 16 кила риби (на диво ей ) чужбинското име не го знам ,вие сте по именатаcucko написа: На какъв монтаж е косъма за 1 зърно ?!
- Антон Тонев
- сериозен играч
Ша имаш да взмимаш То това не е царевица бе.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
-
- разбира нещата
Счупил си на детето сметалото бре , знамАнтон Тонев написа:Ша имаш да взмимаш То това не е царевица бе.
Сиси има фикс идея да ми види монтажа ама ..... кат не мога да качвам снимки ......
- lif3house
- разбира нещата
Кажете по нашия край как му казват на топчето и ще паднат от смях хората от форума
- Антон Тонев
- сериозен играч
БОНДЖУК!lif3house написа:Кажете по нашия край как му казват на топчето и ще паднат от смях хората от форума
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- 8010239086
- вече хвърля и на тежко
Коя марка повдигачи ползвате модел ако може и линк към сайт.За шаран две царевици за амур четири
царевици без повдигачи варена или млечна.
царевици без повдигачи варена или млечна.
Животът не изисква да сме най-добрите , а само да даваме най-доброто от себе си !!!
Колега аз ползвам повдигачи на Quantum и Filstar и съм доволен.Стигнал съм до заключението че на една царевица с повдигач най ми върви,но и дребосъкът взема яко така.Никога не поставям повече от две царевици с повдигача.Много съм доволен от царевицата на Cukk,обаче задължително от сухата(без течност вътре в бурканчето),и ароматите им са много добри.Тази година може би ще пробвам и със изкуствена царевица,но качествените излизат скъпо.
http://megafishing.bg/product/2776/povd ... -foam.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://megafishing.bg/product/2776/povd ... -foam.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- разбира нещата
колега (и),обръщали ли сте внимание,когато си вадите монтажа и ако е престоял доста часове във водата и на 5-6 м дълбочина,че повдигачите НЕ работят.слагал съм и стериопорени ,и от тези микропорестите пръчки,и от коркови тапи,всичките поемат водаmagnetar написа: Колега аз ползвам повдигачи на Quantum и Filstar и съм доволен
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
- Антон Тонев
- сериозен играч
Слагайте за повдигач, КОРК.Продават по ловно рибарски магазини.Със същата кръгла форма, и със структурата на Спондж Бобdelio-haidutin написа:колега (и),обръщали ли сте внимание,когато си вадите монтажа и ако е престоял доста часове във водата и на 5-6 м дълбочина,че повдигачите НЕ работят.слагал съм и стериопорени ,и от тези микропорестите пръчки,и от коркови тапи,всичките поемат водаmagnetar написа: Колега аз ползвам повдигачи на Quantum и Filstar и съм доволен
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Абсолютно съм съгласен с теб колега,не уточних че ловя основно на метод фидер с фидерно олово,и прехвърлям през два часа,за толкова време държат.Не знам как ще е със силиконовите царевици,дали се справят добре?delio-haidutin написа:колега (и),обръщали ли сте внимание,когато си вадите монтажа и ако е престоял доста часове във водата и на 5-6 м дълбочина,че повдигачите НЕ работят.слагал съм и стериопорени ,и от тези микропорестите пръчки,и от коркови тапи,всичките поемат водаmagnetar написа: Колега аз ползвам повдигачи на Quantum и Filstar и съм доволен
Две царевички ,+повдигач по средата.