Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Къмпингуване Екосистемата около БивакаСВВИНЩИНАТА ЗАПОЧНА-да покажем мърльовците
Модератор: Кърцата
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: СВВИНЩИНАТА ЗАПОЧНА-да покажем мърльовците
Чалгата е повсеместна. Тя е състояние на духа,не просто музикален стил.
Още един мърльо си е тръгнал
...на 50 метра са контейнерите..виждат се на горната снимка
...на 50 метра са контейнерите..виждат се на горната снимка
Кеф ,цена няма
На Копринка до мен имаше общ лагер от три семейства и си събираха боклука в чували. На тръгване за продукти го взимаха с тях да го изхвърлят. Дано да се множат такива постъпки на колегите.
Началото на месеца отидох на яз.Съединение. Мястото което избрахме беше пълно с боклуци от предишните "колеги", но това не ме изненада, защото както знаете така е на държавните водоеми. Направихме оборка, събрахме боклуците в чували и се захванахме с такъмите. Риболова беше много тегав, но както знаете така е на държавните водоеми за това реших да се поразходя. Бях потресен от мизерията която видях. Ето и малко снимки
Общо взето брега беше осеян с боклуци и воня на мърша от останките на риба и раци, които бяха консумирали поредните мърлячи. А за бракониерщината не ми се пише пък и е за друга тема.
Общо взето брега беше осеян с боклуци и воня на мърша от останките на риба и раци, които бяха консумирали поредните мърлячи. А за бракониерщината не ми се пише пък и е за друга тема.
- istinata72
- ще става разбирач
Ял ,пил и срал......мамичката му свинска!....докато има такива и от ония другите,ще сме на тоя хал....
Такива хора, а те са голяма част от българския народ, по този начин си отмъщават на останалите затова, че са се родили и отраснали долнопробни простаци и мизерници. Действат и на принципа: "Замърсявам, значи съществувам!"
- istinata72
- ще става разбирач
...за съжаление,си прав.refab написа:Такива хора, а те са голяма част от българския народ, по този начин си отмъщават на останалите затова, че са се родили и отраснали долнопробни простаци и мизерници. Действат и на принципа: "Замърсявам, значи съществувам!"
- anton jambol
- фен клуб-скобар
Повечето от нас риболовците остават свинщина защото знаят че някой след тях ще почисти . Българинът е свикнал някой друг да му върши работата.А в последно време има много съвестни рибари който чистят и чуждите боклуци след себе си което е похвалноistinata72 написа:...за съжаление,си прав.refab написа:Такива хора, а те са голяма част от българския народ, по този начин си отмъщават на останалите затова, че са се родили и отраснали долнопробни простаци и мизерници. Действат и на принципа: "Замърсявам, значи съществувам!"
Хвани и пусни не бъди алчен
Така изглеждат всички удобни места за бивакуване в края на лятото.....да му мисли природата.
Кеф ,цена няма
Не бих казал.. Повечето оставят свинщината, защото не им пука !anton jambol написа: Повечето от нас риболовците остават свинщина защото знаят че някой след тях ще почисти . Българинът е свикнал някой друг да му върши работата.А в последно време има много съвестни рибари който чистят и чуждите боклуци след себе си което е похвално
Иначе ето едно примерче за разликата в манталитетите тук и на други места..
Преди 30 години бях студент в Германия.. Там в общежитията имаше общи перални..
Отиваш и намираш пералнята идеално чиста.. Свършваш си работата и я почистваш.
По онова време ходих и с дядо ми на обществения казан в селото.. Намираш го яко освинен.. Почистваш си го, свършваш си работата и го оставяш...
Реално и двата пъти чистиш само по веднъж, нали ? Но някак си има разлика Най-вече разлика в манталитета на хората....
- Bethoven
- вече хвърля и на тежко
Павел написа:Не бих казал.. Повечето оставят свинщината, защото не им пука !anton jambol написа: Повечето от нас риболовците остават свинщина защото знаят че някой след тях ще почисти . Българинът е свикнал някой друг да му върши работата.А в последно време има много съвестни рибари който чистят и чуждите боклуци след себе си което е похвално
Иначе ето едно примерче за разликата в манталитетите тук и на други места..
Преди 30 години бях студент в Германия.. Там в общежитията имаше общи перални..
Отиваш и намираш пералнята идеално чиста.. Свършваш си работата и я почистваш.
По онова време ходих и с дядо ми на обществения казан в селото.. Намираш го яко освинен.. Почистваш си го, свършваш си работата и го оставяш...
Реално и двата пъти чистиш само по веднъж, нали ? Но някак си има разлика Най-вече разлика в манталитета на хората....
Казан се почиства непосредствено преди варенето. След това се оставя пълен до следващия мераклия.
Не е до манталитет,а за предпазването на казана от загаряне или прогаряне. Закон.
Ето пресни следи от кутур-трегерите на яз. Батак.
От съвместната кампания "Да насерем България заедно" ...
От съвместната кампания "Да насерем България заедно" ...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Е няма такива тъпи парчета.....Мамка му като видя, че някой кастри или реже дървета направо се побърквам....Толкова ли е трудно да се разходят и да си намерят паднали, счупени и така нататък....Това е първото нещо което правя, като отида за повече от 1 ден излет, ако не си нося с мен. В повечето случаи си нося, тъй като дядото се отоплява на дърва....Бахти как са съсипали дървото...еее малоумна работа е това....пълни идиотииииии
- Vid
- кандидат преподавател
Не съществува друго такова боклучийско същество като нашенеца. Не случайно сме на гъза на европата, че и на света...
Още малко и ще ни изгонят от всякъде къде ходим в чужбина... и що? Щото сме неанделталци..., като не сме дорасли до най малката граница да бъдем човеци, да имаме елементарна култура и морал, да зачитаме себеподобните си и да пазим природата...
Деградацията ни е толкоз голяма, селяндурството ни бие все понятия..., че вече си мисля, ако се заличим, квото и реално правим като нация, ще е един + за света...........
Още малко и ще ни изгонят от всякъде къде ходим в чужбина... и що? Щото сме неанделталци..., като не сме дорасли до най малката граница да бъдем човеци, да имаме елементарна култура и морал, да зачитаме себеподобните си и да пазим природата...
Деградацията ни е толкоз голяма, селяндурството ни бие все понятия..., че вече си мисля, ако се заличим, квото и реално правим като нация, ще е един + за света...........
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека