Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Къмпингуване Екосистемата около БивакаДайте да организираме почистване на Марица около 6-ти и 9-ти
Модератор: Кърцата
- barutchiata ©
- Администратор
Re: Дайте да организираме почистване на Марица около 6-ти и
Както вече казах, свалям шапка на всички взели участие в акцията. Бутника и той ме кефи, май е време да му махна бана.
barutchiata © написа:
Както вече казах, свалям шапка на всички взели участие в акцията. Бутника и той ме кефи, май е време да му махна бана.
barutchiata, не знам какви дразги сте имало, но те уверявам, че butnik е страхотен човек. Най-малко заради това, че се появи и помогна заслужава да му го махнеш
Поздрави момчета и благодаря за подкрепата.
Поздрави момчета и благодаря за подкрепата.
-
- научил се да хвърля
Баруте,уверявам те,че това няма да е първа и последна акция.И никога не съм имал користни мисли при взимане на участие в тази инициатива.Миналата година организирахме такава пак на един Пловдивски водоем и също не се включиха много колеги,но вече почти не се среща боклук.Явно хората като виждат,че е чистичко гледат да го оставят така и след себе си.А колкото до другото ти решаваш.Мисля,че няма да те разочаровам
- buntasever
- новобранец
Едно голямо браво на колегите които са успяли да присъстват. Аз просто не успях в неделя, тъй като на предния ден 08.10 имах рожден ден и неделното почистване се проведе в нас съпроводено с подобаващ махмурлук. Не че е оправдание, но обещавам да се реванширам през следващите ми посешения на Реката. А и ще следя темата за бъдещи събирания. Поздрави!
Само Ботев Пловдив
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
На 13.11.2011 г.в 13.00часа ще се проведе Второто почистване на р.Марица.Сборен пункт под краварниците на моста на Околовръстното шосе/срещу острова на бай Киро.Или на същото място,където се състоя Първата сбирка.Моля желаещите, които ще присъстват, да носят чували със себе си.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- barutchiata ©
- Администратор
Батковци ще ви помоля да пуснете една нова тема, не за друго ами защото това заглавие от самото начало не ми се връзва.." Дайте да дадем". Направо лозунг на ЦК на БКП.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 50#p818150
Както бяхме споменали с Ицо в предаването, което се излъчи по Хоби ТВ, кампанията по изчистването на бреговете продължава. http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 50#p818150 Това е темата, която е пуснал колегата, имаше колеги, които искаха да е по-рано пусната, за да се отзоват. Сега е момента да пишете там и нека този път покажем малко човещина към природата ни и към реката. Сега е момента да кажа, че отново ще се снима, за да се покаже на цяла България, какво трябва да се прави след излетите ни. Ако ние не се самовъзпитаме по този начин, скоро няма да има място къде да се седне, камо ли да водим децата си, жените си и най-вече да се радваме на улов.
Както бяхме споменали с Ицо в предаването, което се излъчи по Хоби ТВ, кампанията по изчистването на бреговете продължава. http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 50#p818150 Това е темата, която е пуснал колегата, имаше колеги, които искаха да е по-рано пусната, за да се отзоват. Сега е момента да пишете там и нека този път покажем малко човещина към природата ни и към реката. Сега е момента да кажа, че отново ще се снима, за да се покаже на цяла България, какво трябва да се прави след излетите ни. Ако ние не се самовъзпитаме по този начин, скоро няма да има място къде да се седне, камо ли да водим децата си, жените си и най-вече да се радваме на улов.