Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Риболов Морски раздел Внимание! Внимание!Тръгвам към морето-имам ВЪПРОСИ
Модератор: emo vasilev
- Моряка
- кандидат преподавател
Re: Тръгвам към морето-имам ВЪПРОСИ
Намали акцията до 40-50 и се обурудвай с бомбарди и чепарета.Монтажите са описани за бомбарда.malkoto ribe написа:Здрявейте морски колеги
А сега де?
-
- новобранец
Благодаря, и на каква риба мога "разчитам? Чепарета от какъв материал и евентуално цветове? Там в комплексите дали има риболовни магазини или само "кукички" за летовници?
granichar.org
-
- вече хвърля и на тежко
Юли, август е сезонът на кефаловите. Можеш да разчиташ на платерината, иларията и дай Боже кефала. Мисля, че е нужно да спомена и попчетата, които също са активни в този период, но не си заслужават пред кефаловите.malkoto ribe написа:Благодаря, и на каква риба мога "разчитам? Чепарета от какъв материал и евентуално цветове? Там в комплексите дали има риболовни магазини или само "кукички" за летовници?
В началото на август се появява грацата (малък сафрид) в заливите, и можеш да имаш успех ако се завърти около теб. За целта си купи чепарета със зелено ламе и кафява перушина, които са най-универсалните. Друг вариант са смесените чепарета, тоест пет куки с ламе и пет куки с перушина. Препоръчвам ти влакното на чепаретата да е изработено от флуорокарбон, което значително ще увеличи кълванетата ти.
В комплексите има магазини за риболовни такъми и ще можеш да си набавиш всичко, което ти трябва.
Дано съм ти бил полезен !
"Преплувах залива с труд, хванах пръта и както си бях до гърди напънах, рибата подръпна, аз въодушевен напънах още малко и праааас, Гарболиното на две."
-
- новобранец
Идея си нямаш колко съм ти благодарен за инфото и съветите. Бъди жив и здрав и късметлия.
granichar.org
-
- разбира нещата
Искам да попитам как е положението на Китен и Приморско,защото на 16 тръгвам за там?
-
- ще става разбирач
Здравейте,към 20.август заминавам за Камчия и се интересувам освен кефалови на дънен монтаж какво друго може да се търси в района по това време.За риболов от брега.
Поздрави
Поздрави
Колекционирам лампови радиоприемници
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Друго освен някое попче или барбунка.
Защо не пробваш и бомбарда ?
Някоя друга заргана може да ковнеш.
Защо не пробваш и бомбарда ?
Някоя друга заргана може да ковнеш.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- ще става разбирач
За заргана предполагам е по добре пред скали на по дълбока вода или от плажа пак става.
Абсолютен новак съм в морския риболов а ме човърка отвътре да пробвам.
-
- вече хвърля и на тежко
Ако ще търсиш зарган, търси го на скалисти и дълбоки места.Младенов_78 написа:За заргана предполагам е по добре пред скали на по дълбока вода или от плажа пак става.
"Преплувах залива с труд, хванах пръта и както си бях до гърди напънах, рибата подръпна, аз въодушевен напънах още малко и праааас, Гарболиното на две."
- cookies
- научил се да хвърля
Колега пробвай на устието за кефалови,приятели миналата седмица имат доста добри риби там,където почва тръстиката,там е мястото. Кефала си влиза в реката както си е известно
http://www.puffin.bg Риболовен магазин! http://www.facebook.com/pages/puffinbg/ ... 0492608711
-
- ще става разбирач
Това е хубава информация,за която благодаря.cookies написа:Колега пробвай на устието за кефалови,приятели миналата седмица имат доста добри риби там,където почва тръстиката,там е мястото. Кефала си влиза в реката както си е известно
В реката пак на същия монтаж със тапичките ли,и дали е уместно да подхранвам с хляб и цаца.
- cookies
- научил се да хвърля
Мене ако питаш може да си подхраниш малко,монтажа с тапичките важи са устието,не забравяй моите имаха и две маломерни бели риби там,ама не знам на какво,може би на рибка.Пробвай все пак...Младенов_78 написа:Това е хубава информация,за която благодаря.cookies написа:Колега пробвай на устието за кефалови,приятели миналата седмица имат доста добри риби там,където почва тръстиката,там е мястото. Кефала си влиза в реката както си е известно
В реката пак на същия монтаж със тапичките ли,и дали е уместно да подхранвам с хляб и цаца.
http://www.puffin.bg Риболовен магазин! http://www.facebook.com/pages/puffinbg/ ... 0492608711
Искам да попитам ако хвана дракон как се откача да не те убоде.
Джапанка(здраво млатене),кохер,ножица,клещи,щипки,и още поне 10-15 метода,просто избираш най-безопаснияvyrhara написа:Искам да попитам ако хвана дракон как се откача да не те убоде.
п.п. По добре е да си запознат какво да предприемаш след това,щото сакатлъци винаги стават,няма застраховани (търси амонячен разтвор)
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА