Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Риболов Морски раздел Излети Морски риболовни излети.От морето онлайн...
Модератори: emo vasilev, alekst
- bobo_33333
- кандидат преподавател
- Vesko1
- сериозен играч
Re: От морето онлайн...
Днес нямаше делфини и затова се хванаха кИфалчетата.Има ли делфини им ебават майката.Към 9 часа дойдоха 2-ма украинци,тъкмо ми свършваше блатния червей ,та услужиха 5 червея пичовете,братушки сме все пак.По едно време..единия хвана драконbobo_33333 написа:Супер рибоци
И внимавай къде забиваш чадъра
...докато му кажа да не го пипа..."Ой ой ой....сука паганая.Врот"..убоде го дракончето и го напътих до болницата да го оправят.Ем не знаят ..ем ловят бе.Руска им работа...
п.с.А относно "чадъра" ,винаги трябва да се забива на гладко,топло и влажно място,за да е всичко на 6 и да се свърши работата най добре...
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
-
- научил се да хвърля
Vesko1 сложи на сопата бомбарда и иди по рано сутринта на онази буна в дясно , може и да имаш късмет
- Vesko1
- сериозен играч
Тая сутрин им изкъртих зъбите...8 кефалета-два на бомбарда другите на дъно...
Ето и снимките...
нямах време да запаля цигара ,та затова едната ми е зад ухото в бойна готовност..
...крайния резултат
..и едно" бонусче" от братска Хърватска..
Ето и снимките...
нямах време да запаля цигара ,та затова едната ми е зад ухото в бойна готовност..
...крайния резултат
..и едно" бонусче" от братска Хърватска..
- antivik
- кандидат преподавател
Убаво ги къртиш Весе, евала ма нашите сладководните че га са си по красиви /неам в предвид теа на песако де само в гръб ги показваш /.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- Vesko1
- сериозен играч
Вики..наще са по красиви сладководните ,ама имат много "калчъци"..(кости)...тея иларии имат само отпред на ребрата...отзад е филе.5,60лв е 200гр порция от тая риба в най-евтините заведения,стига до 7кинта...200грама сурова имам в пред вид,местните много я тачат,па аз имам вече 2,5 кила чистена...не че ще отворя сергия за риба,но количеството ..топли все пак,че 1 пакет братен червей е 3 кинта,и вътре 20 червека нарязани наполовина...хахаха.Като фана нещо сабале,веднага става опашка зад мен...да видят кво вадя,на кво излиза-гладен народа за риба.Понеже тука по магазините няма пакетчета да си направиш монтаж купих 2 готови...преработих ги с флурокарбон вързах куките и ако останалите вадят 2 аз вадя 6-8 бр.КИфала не е глупав ,като нашия клен е....види ли влакно ...бие си камшика.А относно.."песъковите хРъватски г..ъзни кефалини"...бе важат ,то са цици ,то са гъзове..то са шапки ,пареота,монокини...без-кини....ма и наще са си арни..ша знаиш,ето днес забих чадъра на едни монокинчета-"българки от Своге"...,че духаше ветер...помогнах ,дето се вика...и мойта даже ме насърчи..вика браво,джентълмен си...antivik написа:Убаво ги къртиш Весе, евала ма нашите сладководните че га са си по красиви /неам в предвид теа на песако де само в гръб ги показваш /.
- antivik
- кандидат преподавател
Бе ти почиваш ли или изпълняваш норми и годишни планове....? То купуване и преработване на монтажи и стърви, ходене на риба, уважаване половинката на плажа /за след плажа не знам - не ми е и работа /, помагане за чадъри, снимане, пускане на постове, а че и разузнаване цените по заведения и магазини....я земи се кротни малко и му удари едно , че току виж се върнеш по уморен и се юрнеш по нашите язовири да си починеш .
- Батко Емо
- разбира нещата
Абе красота отсекаде!
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ох малеееей с тия трапчинки за палците и добре наведено има да лови иларийййй
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
- Vesko1
- сериозен играч
Пичове днеска слабо.2 стограмови кИфалчета,дадох ги на една братушка.То да са 10 ..да ги чистиш.пък и снощи не съм мигнал...първо ме скъса от болки зъб.,към 3 ч. пък долу на кръчмата пред хотела се сбиха некви заради мадама...ма бой да видите...смляха се
- Vesko1
- сериозен играч
Те и малко снимки за цвет...Vesko1 написа:Пичове днеска слабо.2 стограмови кИфалчета,дадох ги на една братушка.То да са 10 ..да ги чистиш.пък и снощи не съм мигнал...първо ме скъса от болки зъб.,към 3 ч. пък долу на кръчмата пред хотела се сбиха некви заради мадама...ма бой да видите...смляха се
Малко изгреви и пейзажи..
едно рибе...
...и едно руско "рибе" двустранно показано
- stefan4etoo
- сериозен играч
Аз до днес бях малко след крана на снимката(към бунгалата)
И аз хващах иларийки като твойте само ,че малко по слабо(не ходих всеки ден)
Още първия ден като копах из пясъка да правя замъци на малкия взеха да излизат едни червей и лових на тях и не съм си купувал.Там пясъка е черен и интересно ,че ги нямаше на целия плаж а само на едно място ги намирах в разстояние на няколко метра (това ли е блатен червей)Мислех да дойда при теб някоя сутрин да се запознаем ама......не се получи
Още първия ден като копах из пясъка да правя замъци на малкия взеха да излизат едни червей и лових на тях и не съм си купувал.Там пясъка е черен и интересно ,че ги нямаше на целия плаж а само на едно място ги намирах в разстояние на няколко метра (това ли е блатен червей)Мислех да дойда при теб някоя сутрин да се запознаем ама......не се получи
- Vesko1
- сериозен играч
Е па що не дойде..ем по кафе щяхме да пием.Па и монтажите щях да ти подаря ,да фащаш повече...че аз си ги преработих с флурокарбон и не са като ония от 1 лв..с шибаните куки дето ги продава на центъра оная дебелата мутра от ТИМ.stefan4etoo написа:Аз до днес бях малко след крана на снимката(към бунгалата)
http://195.149.248.189:8080/2013-07-30/ ... _920x0.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
И вече мога да направя равносметката...за 6 дни улових 3,5 кила илария(платерина,кефал) 17 попчета ,2 дракона...6 сафрида,безброй кучета,15 барбуна...и още некви рибки незнайни ,като нашите слънчевки.Лових сутрин от към 7до 9,30ч
Много съм доволен от риболова на морето....дай Боже и другата седмица на Керамоти да е същото...но там да хвана зарган,ципура,октоподче,...калканче също няма да откажа...и т.н...
Наслука пичове.
- antivik
- кандидат преподавател
Бе с тези мераци по солените риби да не почнеш да ръташ сол с камиони в наще язовири и да почнеш и тук да ги търсиш....
- Vesko1
- сериозен играч
"Солените риби" са за мъжката аудитория на сайта и виреят само на морето,на наще язовири такива няма,тук виреят един по друг вид...с кърпи на главата ...antivik написа:Бе с тези мераци по солените риби да не почнеш да ръташ сол с камиони в наще язовири и да почнеш и тук да ги търсиш....
Снощи правих банкет с рибата дето хванах ,поканих приятели изпържихме я...и те викат-"Много арна бре Танасе"...