Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Риболов за начинаещи Въпроси и съвети при ловенето на рибаВидове риболов и др. въпроси(темата ще е полезна на доста хора,моля да влезнете)
Модератор: sapuna
Re: Видове риболов и др. въпроси(темата ще е полезна на доста хора,моля да влезнете)
Просто в момента не работя и за това е така- чета и гледам клиппове, но това ще се промени най-късно до средата на 2020-та ,и ще започна да ходя на риболов активно .Desert Leo написа:Тъй де. Това имах предвид, ама май няма смисъл от повече писане по темата - младежа явно е решил да практикува "форумен риболов".icefire написа:Никъде не казвам, че такъмите които притежава няма да му свършат работа .. Казвам че ако желае да има някакво развитие , неминуемо ще стигне и до смяна на такъма ...
Re: Видове риболов и др. въпроси(темата ще е полезна на доста хора,моля да влезнете)
Добра идея ли е да си купя DAM PTS BOMBARDA КАТО ЗА НАЧАЛО и да не си купувам ултралайтова пръчка? Да ловя на бомбарда и сбирулино СПРО? Също така от брат ми и баща ми има някви въдици.Мога да ползвам няква въдица, видях няква шекспир алфа телерод 60,която е без макара . Според мене тази въдица е за дъно, поправете ме ако греша .
- bogno
- вече хвърля и на тежко
Предвид нашумелите по медиите съобщения за замърсени реки и язовири,мисля да оповестим сред колегите кои водоеми са опасни относно консумацията на риба .В софийско освен Лобош-Пчелина и Тополница се сещам за Ботунец,Сеславци и др.около Кремиковци.
Жена ми мисли,че съм на работа, шефът мисли, че съм болен, приятелите знаят, че съм НА РИБА!
- Martin Mihailov
- учете се от него
Откьде па Лобош и Тополница ги броиш за софииски И ако е така досега половин София да е измрела защото наи много софянци ловат и сьбират
Река Искър става,Панчерево става,Язовир Искър става!bogno написа:Предвид нашумелите по медиите съобщения за замърсени реки и язовири,мисля да оповестим сред колегите кои водоеми са опасни относно консумацията на риба .В софийско освен Лобош-Пчелина и Тополница се сещам за Ботунец,Сеславци и др.около Кремиковци.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Много глупости изчетох,300 и кусур грама 3м въдица става за стойка с тапа и да чакаш за щука.Не знам защо ми се набива и али експрес,като за супер новобранец ,какъвто е и пусналия темата,моя съвет е да посети НЕОНЛАЙН магазин и поиска помощ,дано магазинера бъде учтив и въоръжен с търпение.Моето се изчерпа,за това допринесе и колега,стремящ се към трупане на постове с безсмислени съвети.
коко 95,последно-вземи и почети малко и събери жълтици,които явно ти пречат да купиш това от което в действителност имаш нужда.И престанете с това едно време,в момента реките и НЕПРЕСЪХНАЛИТЕ язовири са пълни с риба,но не искат кюспе или хляб омесен с памук и ченгели с нула в номерацията.
коко 95,последно-вземи и почети малко и събери жълтици,които явно ти пречат да купиш това от което в действителност имаш нужда.И престанете с това едно време,в момента реките и НЕПРЕСЪХНАЛИТЕ язовири са пълни с риба,но не искат кюспе или хляб омесен с памук и ченгели с нула в номерацията.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- antivik
- кандидат преподавател
освен това в тези магазини винаги се навърта и по някой ходил по язовири, реки, гьолове и винаги ще му дадат акъл на място. Кое за какво е , как се ползва, какво е дереджето по местните водоеми...Инак тук с писане наизуст си е преливане от пусто в празно.butnik написа:Много глупости изчетох,300 и кусур грама 3м въдица става за стойка с тапа и да чакаш за щука.Не знам защо ми се набива и али експрес,като за супер новобранец ,какъвто е и пусналия темата,моя съвет е да посети НЕОНЛАЙН магазин и поиска помощ,дано магазинера бъде учтив и въоръжен с търпение.Моето се изчерпа,за това допринесе и колега,стремящ се към трупане на постове с безсмислени съвети.
.......................................
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- новобранец
Рано му е на младежа да посщава рибарски магазин.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
да,разбра се,щом иска съвет за въдица,която много трябва да ти е омръзнал живота да я купиш.Малко от малко,ако беше внимавал в час щях да му направя подарък,но....Desert Leo написа:Рано му е на младежа да посщава рибарски магазин.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Живи и здрави да сме .butnik написа:да,разбра се,щом иска съвет за въдица,която много трябва да ти е омръзнал живота да я купиш.Малко от малко,ако беше внимавал в час щях да му направя подарък,но....Desert Leo написа:Рано му е на младежа да посщава рибарски магазин.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Много весела тема
Съдейки обаче по някои симптоми , автора и е небезизвестният "коцевирус" , та нормално
Съдейки обаче по някои симптоми , автора и е небезизвестният "коцевирус" , та нормално
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Същия .Павел Иванов написа:Много весела тема