Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Риболов Сладководен раздел Специализиран риболов Риболов на мирни рибиРиболовна енциклопедия
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Re: Риболовна енциклопедия
Даите да не откриваме топлата вода-Сабанеев беше като настолна книга эа мен като малък ,а пък ако не энаеш руски четеш само ''Овчарчето Калитко'' и ''Ленко''- руската риболовна школа винаги е била '''ВЪРХЪТ'', като изключим фактът, че имат стр. водоеми и мнооого риби.
Забравих-Sapune Благодаря ти за нишана.
Забравих-Sapune Благодаря ти за нишана.
- В.Стефанов
- вече хвърля и на тежко
имам направено съдържание на тая енциклопедия с 150 страници отне ми 1:50часа да го направя сега е в формат New Microsoft Word Document
как да го кача
а ето др вариант е да го поставя тука ама ще стане мн дълга страницата и позицията ми и няма да се подразбере мн добре
дайте идеи аз сега излизам
как да го кача
а ето др вариант е да го поставя тука ама ще стане мн дълга страницата и позицията ми и няма да се подразбере мн добре
дайте идеи аз сега излизам
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Качи го примерно ТУК и дай линк!
- В.Стефанов
- вече хвърля и на тежко
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Тегли се,но не виждам смисъл от текстов документ,съдържащ описание на съдържанието!?!?!?!
- В.Стефанов
- вече хвърля и на тежко
за какво служи садържанието на 1 книга или енциклопедия ?
ето това ми е ползата
по бързо
ето това ми е ползата
по бързо
Браво на човека - най добрия в цеха си бате!!! от три часа с тая енциклопедия се занимавам.
Бравос, хвала на такива юнаци!!!
Бравос, хвала на такива юнаци!!!
на риба, като на бира - повечко хора, по - голям кеф
Здравейте може ли някой да прати през skype или линк към сайт където мога да дръпна тази енциклопедия тъй като в зарта пише че е баннат.
Благодаря.
Благодаря.
Извинете,някой ще може ли да ми я метне,че от тези линкчета немога да я сваля нещо
- vlado_fidera
- новобранец
Ако някой се интересува в книжарницата на издателство Труд има интересна ПЪЛНА РИБОЛОВНА ЕНЦИКЛОПЕДИЯ ОТ ДЖОН БЕЙЛИ.Енциклопедията е на български и е с луксозни страници и цветни снимки.Цената и е 29,50 лв.Издание което си заслужава да го притежава човек.Просто има на какво да се научим от него.
НЕ САМО С НОЖ И ВИЛИЦА В РЪКА, МОГА АЗ ДА ГИ ЛОВЯ
НЕКА ТРЪГВАЙКИ СИ ОТ ВОДОЕМА ПОСЛЕДНОТО КОЕТО ОСТАВА СЛЕД НАС ДА СА СТЪПКИТЕ НИ
НЕКА ТРЪГВАЙКИ СИ ОТ ВОДОЕМА ПОСЛЕДНОТО КОЕТО ОСТАВА СЛЕД НАС ДА СА СТЪПКИТЕ НИ
С този руски ме заби.... Ако беше английски добре, иначе енциклопедията е яка.
- В.Стефанов
- вече хвърля и на тежко
Някой има ли съдържанието,което преди бях спорелил в линка по гореveso94vn написа:еми секунда
да пробвам
я пробвай и кажи да ли става
http://depositfiles.com/en/files/epogr9dv9
Моля ако някой има да ми пише ЛС,че много ми липсва това съдържание ,ако ли не ще го направя пак
Последно промяна от В.Стефанов на Вто Фев 23, 2010 8:22 pm, променено общо 1 път.
Предполагам, че и в Пловдив в книжарница Хеликон трябва да я има.vlado_fidera написа:Ако някой се интересува в книжарницата на издателство Труд има интересна ПЪЛНА РИБОЛОВНА ЕНЦИКЛОПЕДИЯ ОТ ДЖОН БЕЙЛИ.Енциклопедията е на български и е с луксозни страници и цветни снимки.Цената и е 29,50 лв.Издание което си заслужава да го притежава човек.Просто има на какво да се научим от него.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Ето ви енциклопедията качена е от мен в " trakerbg.com " но не съм я направил аз и нека всички да кажем по едно голямо благодаря на човека който се е постарал всички вие да я имате правите по една регистрация и я теглите не мисля че някой ще се разочарова имам я от книжарницата и не всеки може да си я позволи 34.99 лв.ЗАПОВЯДАЙТЕ - http://trakerbg.com/index.php?page=torr ... 9089&hit=1
Непознаването на закона не е извинение.