Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Кулинария Риболовна кухняРибни кюфтета
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
Re: Рибни кюфтета
Опитайте,следващия път,когато месите каймата ,прибавете 2 супени лъжици оцет на 1.5 кг рибна кайма и я оставете в хладилника за една нощ.Оцета стопява всички останали кости при меленето на рибата и после няма проблем.
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
- MITKO70
- кандидат преподавател
Не знам защо,някой са скептично настроени към кюфтетата от каракуда,стават перфектни.Всичко зависи от къде е рибата,дебелите сопотските,искърски каракуди са идеални ,ползвам само филета от тях,смилане два пъти на много ситна решетка и всичко е на шест. Правя ги с варен картоф,но и със свински гърди също стават супер.
Всичко може,но не всеки го можe.
Тия дни поливах новата кола на един колега и имаше много риба за приготвяне та си рекох че не ми се стои цяла вечер до тигана и ми светна нещо.Правих паниран карфиол за мезе и остана най-ситните зрънца и дребна риба-ввех че ги овъргалях заедно и...стана.Та натрошен на дребно карфиол и рибно месо и панировка прави напълно годни кюфтета за компания.
-
- новобранец
Аз ги меля с нутрибулет стават фантастични
Колата,която сте поливали,Колега не е ли вече продадена ?!?! Минали са 4 години ?!?!
За да му излезе че го питаш,нещо трябва да му цитираш мнението,lozzy.68 написа: Колата,която сте поливали,Колега не е ли вече продадена ?!?! Минали са 4 години ?!?!
Иначе едва ли ще чете старите теми.
Мойте кюфтета се правят по друг начин.
Рибата се вари и обезкостява.
Сваряват се картофи и се смесват 1към 1 с рибното филе.
Добавят се подправките,който каквито обича и се пържат кой както ги обича.
Снимки съм пускал в други теми няколко пъти.
Не съм я видял точно тази.
Мир любов и щастие за всички
Риболовци.
Риболовци.
Ама ...друга ми бе мисълта... !!!
Виж как ти излезе моя цитат,
Така се прави,за да разбере
Човека който питаш.
Не е задължително да се отговаря
Обаче.
Така се прави,за да разбере
Човека който питаш.
Не е задължително да се отговаря
Обаче.
Мир любов и щастие за всички
Риболовци.
Риболовци.
Пак ..не ме разбра,Люс...!!! Прочете ли мнението на ,,ТЕРО ... ,, ?!?! Ако ли да ...
Извинете ме но ве4е редко влизам в форума а на колата и се размина.Сега вкарвам един 9 годишен в братството и е захапал куката здраво.Кюфтета не е пробвал оште...